Krstulović dvaput najbrži

Objavljeno u: 10/05/2008 - 22:17 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Na oba službena treninga u konkurenciji Prvenstva Hrvatske najbrži je bio Branko Krstulović, kojemu je jedina konkurencija bio Robert Bradarić. Krstulovićev mladi takmac, koji također nastupa u klasi H16 u Opel Vectri, na prvom je treningu bio sporiji za 4 desetinke dok je na drugom treningu imao problema i nije upisao spomena vrijedno vrijeme. Drugi je trening Krstulović odvozio oko 1,4 sekunde brže nego prvi, drugo vrijeme ostvario je Boris Miljević u Opel Lotusu sa zaostatkom od 6,6 sekundi dok je treći bio Zvonko Brkljačić s gotovo 10 sekundi zaostatka za Krstulovićem.U sutrašnjim se vožnjama očekuje Krstulovićeva dominacija, no ukoliko Bradarić uspije ponoviti vožnje s prvog treninga ne bismo se bez razmišljanja kladili na "Branetovu" pobjedu. Treninzi na brdskim utrkama ipak su nerijetko tek uvertira u prave nastupe, pa nas ne bi iznenadio niti proboj nekog od vozača koje nismo spomenuli u vrh poretka.

Ono čemu se u sutrašnjim utrkama nikako ne nadamo su izlijetanja i prekidi kojih je tijekom današnjih treninga bilo nekoliko. Najteže izlijetanje doživio je Boris Belamarić čija je Škoda Felicia od mnogih proglašena "totaliziranom". Sam vozač je preventivno prevezen na liječnički pregled, no prema zadnjim informacijama ozbiljnije posljedice pretrpio je ipak samo automobil.

Spomenimo i vrlo dobrodošlu gestu organizatora koji je za sve sudionike utrke pripremio zakusku, janjetinu, luk i pogače dočekali su sve željne okrepe.

Cjelovite rezultate oba treninga možete pronaći na sljedećem Linku.


Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments