Ala dvaput najbrži

Objavljeno u: 22/06/2008 - 20:03 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Riccardo Ala bez većih je poteškoća odradio i drugu vožnju upisavši sekundu sporije vrijeme nego u prvom laufu, ali i to je bilo dovoljno za pobjedu kako u samoj drugoj vožnji tako i u ukupnom zbroju. Drugo mjesto ukupnog poretka vožnje pripalo je Franji Kunčeru, koji je i u zbroju dvije vožnje došao do drugog mjesta s ukupnim zaostatkom od 2 sekunde i 48 stotinki za Alom. U kategoriji I ponovo je najbrži bio Branko Krstulović, koji je u drugoj vožnji "kontrolirao" tempo i s gotovo 8 desetinki boljim vremenom nadmašio Roberta Bradarića. Istim poretkom najbolja dvojica završili su i u ukupnim rezultatima utrke. Pomalo neočekivano na treće se mjesto kategorije I probio Kristijan Marinić. Za Marinićev dobar plasman presudna je bila prva vožnja u kojoj je od Borisa Durlena bio brži 2 i pol sekunde, a niti Durlenov napad i više od 1,1 sekunde bolja vožnja u drugom laufu nisu bili dovoljni.U skupini H najbolji je bio pobjednik kategorije I, Branko Krstulović ispred Borisa Durlena i Dejana Dimitrijevića. U skupini A Dan Lipošćak upisao je pobjedu, drugi je bio Denis Močibob, a treći Emanuel Mogorović. Skupinu N predvodio je Valter Nežić, drugi je bio mladi, ali sve brži Saša Radola, a treći Tomislav Muhvič. Naposlijetku, u klasi 21 (bivše kup Felicije) slavio je Dario Šamec ispred Marka Šnidaršića i Borisa Belamarića. Klasa 22 (bivše kup Fabije) najbolji su bili Robin Malinarić, Filip Valjan te Goran Rajčić.

Toplinski val koji je ovih dana zahvatio Hrvatsku nije danas obišao niti Ogulin, no to nije omelo izuzetno velik broj gledatelja koji su uz stazu uživali u majstorijama najboljih hrvatskih brdaša. Dodajmo ovome i da je Branko Krstulović u današnjem nastupu oborio rekord ogulinske staze u kategoriji I.

Rezultati u nastavku su privremeni, neslužbeni.


REZULTATI 2. VOŽNJE

REZULTATI 1.+2. VOŽNJA


Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments