Ala dvaput najbrži

Objavljeno u: 22/06/2008 - 20:03 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Riccardo Ala bez većih je poteškoća odradio i drugu vožnju upisavši sekundu sporije vrijeme nego u prvom laufu, ali i to je bilo dovoljno za pobjedu kako u samoj drugoj vožnji tako i u ukupnom zbroju. Drugo mjesto ukupnog poretka vožnje pripalo je Franji Kunčeru, koji je i u zbroju dvije vožnje došao do drugog mjesta s ukupnim zaostatkom od 2 sekunde i 48 stotinki za Alom. U kategoriji I ponovo je najbrži bio Branko Krstulović, koji je u drugoj vožnji "kontrolirao" tempo i s gotovo 8 desetinki boljim vremenom nadmašio Roberta Bradarića. Istim poretkom najbolja dvojica završili su i u ukupnim rezultatima utrke. Pomalo neočekivano na treće se mjesto kategorije I probio Kristijan Marinić. Za Marinićev dobar plasman presudna je bila prva vožnja u kojoj je od Borisa Durlena bio brži 2 i pol sekunde, a niti Durlenov napad i više od 1,1 sekunde bolja vožnja u drugom laufu nisu bili dovoljni.U skupini H najbolji je bio pobjednik kategorije I, Branko Krstulović ispred Borisa Durlena i Dejana Dimitrijevića. U skupini A Dan Lipošćak upisao je pobjedu, drugi je bio Denis Močibob, a treći Emanuel Mogorović. Skupinu N predvodio je Valter Nežić, drugi je bio mladi, ali sve brži Saša Radola, a treći Tomislav Muhvič. Naposlijetku, u klasi 21 (bivše kup Felicije) slavio je Dario Šamec ispred Marka Šnidaršića i Borisa Belamarića. Klasa 22 (bivše kup Fabije) najbolji su bili Robin Malinarić, Filip Valjan te Goran Rajčić.

Toplinski val koji je ovih dana zahvatio Hrvatsku nije danas obišao niti Ogulin, no to nije omelo izuzetno velik broj gledatelja koji su uz stazu uživali u majstorijama najboljih hrvatskih brdaša. Dodajmo ovome i da je Branko Krstulović u današnjem nastupu oborio rekord ogulinske staze u kategoriji I.

Rezultati u nastavku su privremeni, neslužbeni.


REZULTATI 2. VOŽNJE

REZULTATI 1.+2. VOŽNJA


Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments