126 fotki za oproštaj od sezone

Objavljeno u: 13/10/2008 - 09:13 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!


Utrkom u Skradinu završila je još jedna sezona natjecanja na brdskim stazama, a iz bogate foto zalihe izdvojili smo i objavili više od 120 fotografija. Pored fotografija uskoro ćemo objaviti i video zapise završne utrke brdskog prvenstva. U međuvremenu, uživajte u fotografijama iz Skradina!
 FOTO GALERIJA 1
FOTO GALERIJA 2
   

U grupi N/SP konačni su rezultati sljedeći: pobjeda je pripala Viliamu Prodanu ispred Tomislava Muhvića i Gorana Sertića. U skupnom bodovanju skupina A i ST pobjedu je izborio Robert Bradarić, Ivan Černeha dohvatio je drugo, a Nikola Dobrila treće mjesto. Skupine H, E1 i GT također se boduju zajedno; Branko Krstulović bio je najbrži s 13,2 sekundi boljim rezultatom u odnosu na Dejana Dimitrijevića na drugom te Kristiana Marinića na trećem mjestu. U klasi 19 (C, CN, C3, D, E) usamljen je bio Rajko Vlah, a jednako "napučena" bila je i klasa 23 (E1, GT) u kojoj je jedini s rezultatom utrku završio Kristian Marinić. U klasi 21 (Felicia) utrku su završila petorica vozača; Marku Šnidaršiću pripala je pobjeda, drugo mjesto osvojio je Boris Belamarić, a treće Jure Gašperov. Četvorica vozača sudjelovala su utrci klase 22 (Fabia), više nego uvjerljivu pobjedu ubilježio je Goran Rajčić ispred Nikole Rožića i Stipe Todorovića.

Po klasama utrka u Skradinu završila je sljedećim poretkom. U klasi N1 s tek 1 desetinkom prednosi utrku je na prvom mjestu završio Kristijan Koraca, drugo mjesto je s prosječno 0,04 km/h sporijom vožnjom osvojio Darko Ladavac, a treće Alen Kapusta. Tomislav Muhvić sa 7,6 sekundi boljim rezultatom pobijedio je u klasi N2 u kojoj se na drugom mjestu našao Alfio Štoković, a na trećem Marko Čoza.

Viliam Prodan bio je uvjerljivo najbrži u klasi N3, u kojoj je s 13,2 sekunde nadmašio Gorana Sertića dok je Martin Mustapić zakasnio dodatnih 1,7 sekundi za Sertićem. Željko Kelečić i Igor Cossetto podijelili su pozicije u klasi N4. Zanimljivo i neizvjesno bilo je u klasi A6 u kojoj su nastupila tri sada već bivša kup Pola; Robert Nikpalj stigao je do pobjede u klasi s 9 desetinki boljim rezultatom od Miroslava Ujdenice u Swiftu dok je treći bio Ante Alduk. Nikola Dobrila samovao je u klasi A7, u A8 Ivan Černeha je s 12,3 sekunde prednosti ispred Denisa Močiboba pobijedio, a jedini preostali koji je upisao rezultat u ovoj klasi je Milan Brozinić. Jedini natjecatelj u klasi A9 bio je Tomislav Tuk.

U skupini H po klasama utrka je završila pobjedom Daniela Šarića u klasi H13 u kojoj je drugo mjesto osvojio Marijo Barović, a treće Denis Sandalj. Nenad Draganić, Sergio Miščenić i Mario Delmoro podijelili su tri najbolja mjesta u H14. Sa 7,9 sekundi prednosti pobjedu u klasi H15 izborio je Sebastian Čepar, slijedi Lino Pauletić na drugom te Denis Nišević na trećem mjestu klase. Bez realne konkurencije Branko Krstulović pokorio je klasu H16 u kojoj je u vremešnom Kadettu drugo mjesto pripalo Maru Franiću, a treće Jurici Majiću. Jednako uvjerljiv u klasi H17 bio je Dejan Dimitrijević kojemu Zoran Grabović i Ivica Radić također nisu predstavljali ravnopravnu konkurenciju. Igor Krišto u klasi H18 iskoristio je odustajanje Borisa Durlena, koji nije startao na drugu vožnju.

Spomenimo i konkurenciju povijesnih vozila. U klasi turističkih vozila prvo mjesto ostvario je Elvis Kljun ispred Leopolda Ilinića i Marija Kolara. Matej Gracin i Zlatko Brozović podijelili su pozicije u klasi sportskih vozila, kategoriji 2.


Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments