Rabac - Labin 2009., najava

Objavljeno u: 15/04/2009 - 03:47 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Prva utrka nove sezone Prvenstva Hrvatske na brdskim stazama održat će se ovog vikenda u Rapcu, a prema listi prijava nastupit će više od 90 vozača. U organizaciji Auto kluba PUla - Rovinj utrka će otvoriti novu sezonu brdskog prvenstva koje bi, ako je suditi po listi prijava za prvu utrku, moglo uspješno preživjeti kriznu 2009. godinu. Zbivanja na stazi od Rapca prema Labinu započinju u subotu kada su na programu dva mjerena treninga te objava startne liste dok će dvije mjerene vožnje uslijediti u nedjelju.Prvo ovosezonsko brdo međunarodnog je karaktera i boduje se za FIA-ino Prvenstvo centralnoeuropske zone na brdskim stazama, Međunarodno regionalno Prvenstvo Hrvatske u auto utrkama na brdskim stazama i nacionalno Prvenstvo Hrvatske. U Rapcu će nastupiti vozači iz konkurencije Prvenstva CEZ-a za povijesna vozila te Međunarodnog regionalnog Prvenstva Hrvatske za povijesna vozila.

Staza u Rapcu dužine je 3290 metara sa startom na 20, a ciljem na 204 metra nadmorske visine. Prosječan uspon iznosi 8%.

satnica

subota, 18.04.
11.00 - 1. trening
13.30 - 2. trening

nedjelja, 19.04.
10.30 - 1. vožnja
14.00 - 2. vožnja
18.00 - svečano proglašenje


LISTA PRIJAVA

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments