VIDEO: Prodanovo izlijetanje u "trinaestici"

Objavljeno u: 20/04/2009 - 00:13 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Zavoj broj 13 staze od Rapca prema Labinu po dobrom neće pamtiti Viliam Prodan jer je upravo u tom zavoju okončao svoj nastup na prvoj brdskoj utrci sezone. Prodan je u složenim uvjetima, na stazi natopljenoj jakom kišom "promašio" ulaz u zavoj i to zato što mu se, kako je rekao, na kočenju ugasio automobil. Neki su okupljeni gledatelji bili skloniji tvrdnji da je Viliam prvo blokirao kotače, kako bi automobilisti rekli, "prekočio" se, a da se tek potom motor ugasio. Tko je u pravu, procijenite sami.

Čitatelje osjetljivije na verbalne podražaje upozoravamo da je veselo gledateljstvo uz stazu nešto slobodnije pozdravilo lakonogu okretnost sudaca koji su zavidnom brzinom napustili položaje uz ogradu i sklonili se na sigurno pred jurećim i letećim Prodanovim bolidom. Sucima također treba odati i priznanje na marljivom čišćenju staze koju je uneredila stanovita crvena "integralka", no više o tome u video zapisima koje pripremamo.

AUTOSPORT.HR VIDEO

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments