VIDEO: Prodanovo izlijetanje u "trinaestici"

Objavljeno u: 20/04/2009 - 00:13 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Zavoj broj 13 staze od Rapca prema Labinu po dobrom neće pamtiti Viliam Prodan jer je upravo u tom zavoju okončao svoj nastup na prvoj brdskoj utrci sezone. Prodan je u složenim uvjetima, na stazi natopljenoj jakom kišom "promašio" ulaz u zavoj i to zato što mu se, kako je rekao, na kočenju ugasio automobil. Neki su okupljeni gledatelji bili skloniji tvrdnji da je Viliam prvo blokirao kotače, kako bi automobilisti rekli, "prekočio" se, a da se tek potom motor ugasio. Tko je u pravu, procijenite sami.

Čitatelje osjetljivije na verbalne podražaje upozoravamo da je veselo gledateljstvo uz stazu nešto slobodnije pozdravilo lakonogu okretnost sudaca koji su zavidnom brzinom napustili položaje uz ogradu i sklonili se na sigurno pred jurećim i letećim Prodanovim bolidom. Sucima također treba odati i priznanje na marljivom čišćenju staze koju je uneredila stanovita crvena "integralka", no više o tome u video zapisima koje pripremamo.

AUTOSPORT.HR VIDEO

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments