Ali generalka, Bradariću kategorija 1

Objavljeno u: 24/05/2009 - 18:51 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!U prvoj od dvije vožnje današnje brdske utrke na Malački sa 6,1 sekundom prednosti ispred Nike Pulića slavio je Riccardo Ala u Sighinolfi BMW-u. Dubrovački as nastupio je Dalari F3 dok je trećeplasirani u ukupnom poretku i kategoriji "formula" Branimir Radić stazom jurio u VW F-2002 bolidu. U kategoriji 1 bilo je, međutim, mnogo zanimljivije. Robert Bradarić je bio uvjerljiv te je s 2 i pol sekunde prednosti osvojio prvo mjesto ispred Borisa Durlena te BiH vozača Miroslava Josipovića. Pobjednik prve utrke sezone u Rapcu, Siniša Krainc, na Malački neće ponoviti taj uspjeh zbog odustajanja u prvoj vožnji. Treće mjesto u kategoriji 1 od hrvatskih vozača pripalo je Dejanu Dimitrijeviću koji je doslovno za par centimetara ulovio taj plasman ispred Kristiana Marinića. Potonji je u prvom usponu zakasnio svega 5 stotinki sekunde. Neizvjesno je bilo i na nižim pozicijama generalnog poretka. Primjerice, u borbi za 14. mjesto međunarodne generalke te 2. mjesto u klasi A8 vodio se okršaj između Gorana Sertića i Denisa Niševića, a njima se u bitki za ukupni poredak pridružio i Mladen Šekoranja.

Rezultati - 1. vožnja - Adriatic Timing

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments