Fotke s Učke

Objavljeno u: 08/06/2009 - 02:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Još jedna brdska utrka je za nama, na "novoj" stazi na Učku danas su se hrvatski "brdaši" uhvatili ukoštac s nepredvidljivim vremenskim uvjetima. Na svu sreću utrka se vozila s istarske strane, jer je cesta s druge strane Učke bila u oblacima od jutra i tijekom cijelog dana. Istra je automobiliste dočekala prvo kišom koja je potom posustala te napokon prestala, a pred kraj druge vožnje pojavilo se i sunce. Do trenutka kada su se automobili iz parc fermea spustili prema boksovima na nebu više nije bilo niti oblačka, a Istra se zajedno s Učkom kupala u popodnevnom suncu. Ne treba napominjati da smo se na povratku prema Zagrebu, nakon prolaska tunelom zaprepastili ugledavši guste, neprozirne oblake kako i dalje sjede na drugoj strani Učke s rubovima koji su dopirali gotovo do Veprinca.

Nakon ovog meteorološkog uvoda osvrnimo se i na glavnu temu ovog članka, a to je upozorenje na objavljenu seriju fotografija s brdskog druženja "kod Tunela". U pripremi su i video zapisi. Uživajte!


FOTO GALERIJA

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments