Fotke s Učke

Objavljeno u: 08/06/2009 - 02:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Još jedna brdska utrka je za nama, na "novoj" stazi na Učku danas su se hrvatski "brdaši" uhvatili ukoštac s nepredvidljivim vremenskim uvjetima. Na svu sreću utrka se vozila s istarske strane, jer je cesta s druge strane Učke bila u oblacima od jutra i tijekom cijelog dana. Istra je automobiliste dočekala prvo kišom koja je potom posustala te napokon prestala, a pred kraj druge vožnje pojavilo se i sunce. Do trenutka kada su se automobili iz parc fermea spustili prema boksovima na nebu više nije bilo niti oblačka, a Istra se zajedno s Učkom kupala u popodnevnom suncu. Ne treba napominjati da smo se na povratku prema Zagrebu, nakon prolaska tunelom zaprepastili ugledavši guste, neprozirne oblake kako i dalje sjede na drugoj strani Učke s rubovima koji su dopirali gotovo do Veprinca.

Nakon ovog meteorološkog uvoda osvrnimo se i na glavnu temu ovog članka, a to je upozorenje na objavljenu seriju fotografija s brdskog druženja "kod Tunela". U pripremi su i video zapisi. Uživajte!


FOTO GALERIJA

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments