Prijedlog: PH u utrkama na nizbrdskim stazama

Objavljeno u: 17/08/2009 - 13:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Hrvatski auto i karting savez morao bi ozbiljno razmotriti posljedice koje je gospodarska kriza ostavila na naš inače sjajno stojeći i ka budućnosti usmjereni automobilizam. Kao jednu od mjera za izlaz iz krize, a vođeni sličnom filozofijom koju nam ovih dana serviraju popularna Jaca i njena repka, predlažemo potpuno ukidanje svih oblika natjecanja u kojima se troši više od 100 kuna za vozilo/dijelove/startnine, itd.Naš ćemo prijedlog potkrijepiti i video uratkom nepoznatog autora s Jubitoa u kojem se zorno vidi kako bi se u jednu disciplinu mogli spojiti autocross, brdske utrke, kružne utrke i rally. Tehnička komisija morala bi se pobrinuti da svi natjecatelji imaju četiri kotača na svom vozilu i da imaju mogućnost upravljanja, a sve ostalo je, kak' bi se reklo: "Grupa H" iliti "sve može".

S nestrpljenjem čekamo povratak HAKS-ovih vladajućih struktura s godišnjih odmora i reakciju na naš prijedlog. Vjerujemo da ćemo za istu saznati u sklopu predstavljanja plana i programa za očuvanje i spas hrvatskog automobilističkog sporta, da ne kažemo športa. Živi bili, pa vidjeli!

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments