Prijedlog: PH u utrkama na nizbrdskim stazama

Objavljeno u: 17/08/2009 - 13:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Hrvatski auto i karting savez morao bi ozbiljno razmotriti posljedice koje je gospodarska kriza ostavila na naš inače sjajno stojeći i ka budućnosti usmjereni automobilizam. Kao jednu od mjera za izlaz iz krize, a vođeni sličnom filozofijom koju nam ovih dana serviraju popularna Jaca i njena repka, predlažemo potpuno ukidanje svih oblika natjecanja u kojima se troši više od 100 kuna za vozilo/dijelove/startnine, itd.Naš ćemo prijedlog potkrijepiti i video uratkom nepoznatog autora s Jubitoa u kojem se zorno vidi kako bi se u jednu disciplinu mogli spojiti autocross, brdske utrke, kružne utrke i rally. Tehnička komisija morala bi se pobrinuti da svi natjecatelji imaju četiri kotača na svom vozilu i da imaju mogućnost upravljanja, a sve ostalo je, kak' bi se reklo: "Grupa H" iliti "sve može".

S nestrpljenjem čekamo povratak HAKS-ovih vladajućih struktura s godišnjih odmora i reakciju na naš prijedlog. Vjerujemo da ćemo za istu saznati u sklopu predstavljanja plana i programa za očuvanje i spas hrvatskog automobilističkog sporta, da ne kažemo športa. Živi bili, pa vidjeli!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments