11. nagrada Ogulina, najava

Objavljeno u: 28/08/2009 - 11:30 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

U nedjelju 30. kolovoza u Ogulinu će se održati tradicionalna brdska utrka Memorijal Ivica Kišasondi za koju se prijavilo 73 natjecatelja. Utrku u Ogulinu organizira Auto klub Klek iz Ogulina, a boduje se za Međunarodno regionalno Prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Hrvatske na brdskim auto utrkama te Prvenstvo Hrvatske na brdskim auto utrkama za povijesne automobile. Staza "Klek" duga je 4300 metara i nalazi se na cesti prema Olimpijskom centru Bjelolasica.Od 73 prijavljena natjecatelja u kategoriji II (bolidi jednosjedi) nastupit će šest vozača, među kojima i Ricardo Ala te Niko Pulić, a iz Slovenije stiže Marijan Smrdelj u Lola Zytecu. U kategoriji I uobičajeni favoriti su Robi Bradarić u klasi E1 te poznati igrači skupine H, Siniša Krainc i Boris Durlen.

Treninzi i utrke na rasporedu su u nedjelju s početkom već u 8.30 sati (1. trening), u 10.30 na rasporedu je drugi trening. Svečano otvaranje utrke dogodit će se u 13.15 da bi u 13.30 započela prva vožnja. Naposlijetku, druga vožnja trebala bi započeti u 15.30.


Lista prijava


Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments