Osvoji kartu za 28. Buzetske dane!

Objavljeno u: 03/09/2009 - 11:46 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Auto moto klub "Buzet", organizator Europskog prvenstva brdskih auto utrka 28. Buzetski dani 2009, otvorio je foto natječaj pomoću kojeg svi ljubitelji adrenalina i mirisa oktana mogu osvojiti kartu za posljednju ovogodišnju brdsku auto utrku u europskom kalendaru, koja će se održati u Buzetu od 18. do 20. rujna 2009. godine.Na foto natječaju mogu sudjelovati profesionalci i amateri koji su svojim fotoaparatom ovjekovječili bilo koju od 27 održanih buzetskih brdskih auto utrka. Fotografije je potrebno slati na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Fotografija mora biti sadržajno vezana za brdsku auto utrku (vozači, park ferme, atmosfera uz stazu, slavlje, proglašenje pobjednika….). Što fotka bude starija, to su šanse veće za dobivanje karte.

Jedna osoba na natječaj može kandidirati do pet fotografija. Uz svaku fotografiju potrebno je navesti ime autora iste, broj mobitela, mail adresu, godinu kada je fotka napravljena te, ukoliko je poznato, ime/imena ljudi na njoj. Sudjelovanjem u natječaju autor fotografije dozvoljava upotrebu iste za promidžbene svrhe organizatora.

Imena pobjednika foto natječaja biti će objavljena na web stranici www.buzetski-dani.net, u ponedjeljak 14. rujna 2009. godine. Na istoj web stranici mogu se pronaći sve dodatne informacije o utrci.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments