16. Nagrada Stubičkih Toplica '09, najava

Objavljeno u: 10/09/2009 - 10:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Nakon kružnih utrka na Grobniku automobilistička sezona nastavit će se nadolazećeg vikenda na Sljemenu tradicionalnom brdskom utrkom u organizaciji AK Delta. Utrka pod nazivom "16. Nagrada Stubičkih Toplica '09" na poznatoj stazi "Zagorje" dužine 5.510 metara bodovat će se za Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske i Prvenstvo Hrvatske.Start utrke je na 340 metara nadmorske visine na izlasku iz mjesta Pila, cilj je na 626 metara uz prosječni uspon od 5,2% i minimalnu širinu staze od 6 metara. Za razliku od prošle godine kad je vozače, ali jednako tako i gledatelje dočekao kišan, maglovit i prohladan dan, ove nedjelje za očekivat je lijepo vrijeme te se nadamo da će Purgeri i Zagorci u velikom broju pohodit Pile.

16. izdanje ove priredbe, koje se organizira za po automobilizam iznimno teškim vremenima, izazov je organizatorima i svima koji sudjeluju na ovoj manifestaciji, a lista prijavljenih vozača, unatoč nešto manjem broju od uobičajenog, najavljuje zanimljive vožnje.

Lista prijava - PDF

Satnica:

subota, 12.09.

14.00 - 17.00 - tehnički prijam i verifikacija

nedjelja, 13.09.

10.30 - trening I i II
12.00 - otvaranje utrke
12.15 - utrka I i II
17.00 - svečana dodjela nagrada

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments