Pobjednici foto natječaja 28. Buzetski dani

Objavljeno u: 16/09/2009 - 13:04 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Foto natječaj u organizaciji AMK Buzet čija je glavna nagrada ulaznica za oktanski vikend u Buzetu dobio je i svoje pobjednike. Zahvaljujući mnogobrojnim entuzijastima i fotografima na mail adresu natječaja pristiglo je više od 100 fotografija, pa je komisija organizatora imala težak zadatak odabrati najbolje. Iako su možda i svi zaslužili nagradu, izbor je pao na sljedeću petoricu pobjednika:

  1. Darko Skender
  2. Franko Marcenić
  3. Robert Žežlina
  4. Predrag Valentić
  5. Bojan Tomić


foto: Marko Šivak

Posebna zahvala organizatora ide Marku Šivaku, kojemu je zbog kvalitete fotografija trebala pripasti nagrada, ali on ju je nesebično prepustio drugome. Pobjednici kartu za 28. Buzetske dane mogu preuzeti, uz predočenje osobne iskaznice, na kiosku na parkiralištu Mašimove škuje, neposredno prije samog starta utrke na Mostu u Buzetu, u subotu 19. ili nedjelju 20. rujna 2009. godine. Karta vrijedi za oba dana.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments