Napione i Szasz podijelili treninge

Objavljeno u: 19/09/2009 - 20:38 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!


Na dva danas održana službena treninga brdske utrke u Buzetu najbrži su bili talijanski automobilist Renzo Napione i Mađar Laszlo Szasz, dok je najbrži domaći vozač bio Riccardo Ala. Talijan s hrvatskom licencom na prvom je treningu buzetsko brdo svladao za 2 minute, 33 sekunde i 752 tisućinke. U drugoj vožnji najbolji od naših vozača bio je Niko Pulić s vremenom 2:36.476.U kategoriji turističkih automobila najbrži domaći vozač u prvoj vožnji bio je Robert Bradarić dok je u drugoj s vremenom 2:47.815 najbrži u kategoriji automobila bio Siniša Krainc.

Uz povoljne vremenske uvjete prvi trening uspješno je završilo 136 vozača dok je u drugom lista odustalih narasla, pa je broj vozača na cilju iznosio 118.


Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments