Pomognimo teško bolesnom Deniju

Objavljeno u: 20/09/2009 - 03:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

U sklopu održavanja Europskog prvenstva brdskih auto utrka 28. Buzetski dani na Mostu u Buzetu je postavljen štand na kojem se prikupljaju dobrovoljni prilozi za pomoć šenaestogodišnjem dječaku Deniju Muzici iz Forčići kraj Roča kojemu je dijagnosticiran maligni tumor.

Deni se trenutačno liječi u Rijeci i Zagrebu, no kako mu je za sanaciju sadašnjeg vrlo ozbiljnog stanja i spašavanje života potrebna hitna i vrhunska medicinska intervencija, on i njegova obitelj polažu velike nade u nastavak liječenja u Italiji, u specijaliziranoj klinici za tumore u Avianu, kamo ih je uputila doktorica Jelena Roganović.

Odlazak i boravak u bolnici te sam medicinski zahvat i rehabilitacija izuzetno su skupi. Stoga su mještani Roča, u koordinaciji s Gradom Buzetom pokrenuli humanitarnu akciju "Pomognimo Deniju" kako bi pomogli mladom Deniju, njegovoj mami Giuliani i tati Rinu da osiguraju kvalitetan medicinski tretman za svoga sina.

U akciju se možete uključiti i Vi izravnim novčanim prilozima. U Erste banci d.d. za Denija je otvoren žiro račun broj: 3101794072 na koji možete uplatiti svoju donaciju.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments