Pomognimo teško bolesnom Deniju

Objavljeno u: 20/09/2009 - 03:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

U sklopu održavanja Europskog prvenstva brdskih auto utrka 28. Buzetski dani na Mostu u Buzetu je postavljen štand na kojem se prikupljaju dobrovoljni prilozi za pomoć šenaestogodišnjem dječaku Deniju Muzici iz Forčići kraj Roča kojemu je dijagnosticiran maligni tumor.

Deni se trenutačno liječi u Rijeci i Zagrebu, no kako mu je za sanaciju sadašnjeg vrlo ozbiljnog stanja i spašavanje života potrebna hitna i vrhunska medicinska intervencija, on i njegova obitelj polažu velike nade u nastavak liječenja u Italiji, u specijaliziranoj klinici za tumore u Avianu, kamo ih je uputila doktorica Jelena Roganović.

Odlazak i boravak u bolnici te sam medicinski zahvat i rehabilitacija izuzetno su skupi. Stoga su mještani Roča, u koordinaciji s Gradom Buzetom pokrenuli humanitarnu akciju "Pomognimo Deniju" kako bi pomogli mladom Deniju, njegovoj mami Giuliani i tati Rinu da osiguraju kvalitetan medicinski tretman za svoga sina.

U akciju se možete uključiti i Vi izravnim novčanim prilozima. U Erste banci d.d. za Denija je otvoren žiro račun broj: 3101794072 na koji možete uplatiti svoju donaciju.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments