Pomognimo teško bolesnom Deniju


U sklopu održavanja Europskog prvenstva brdskih auto utrka 28. Buzetski dani na Mostu u Buzetu je postavljen štand na kojem se prikupljaju dobrovoljni prilozi za pomoć šenaestogodišnjem dječaku Deniju Muzici iz Forčići kraj Roča kojemu je dijagnosticiran maligni tumor.

Deni se trenutačno liječi u Rijeci i Zagrebu, no kako mu je za sanaciju sadašnjeg vrlo ozbiljnog stanja i spašavanje života potrebna hitna i vrhunska medicinska intervencija, on i njegova obitelj polažu velike nade u nastavak liječenja u Italiji, u specijaliziranoj klinici za tumore u Avianu, kamo ih je uputila doktorica Jelena Roganović.

Odlazak i boravak u bolnici te sam medicinski zahvat i rehabilitacija izuzetno su skupi. Stoga su mještani Roča, u koordinaciji s Gradom Buzetom pokrenuli humanitarnu akciju "Pomognimo Deniju" kako bi pomogli mladom Deniju, njegovoj mami Giuliani i tati Rinu da osiguraju kvalitetan medicinski tretman za svoga sina.

U akciju se možete uključiti i Vi izravnim novčanim prilozima. U Erste banci d.d. za Denija je otvoren žiro račun broj: 3101794072 na koji možete uplatiti svoju donaciju.

You have no rights to post comments