Brozović i Jurišić u osvajanju Alpa

Objavljeno u: 24/05/2012 - 02:17 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Dok naši i europski relijaši jure okolicom Rijeke, 200-tinjak kilometara sjeverozapadno pored talijanskog gradića Tolmezzo automobilistički planinari će krenuti u osvajanje Alpa.

VERZEGNIS – SELLA CHIANZUTAN brdska je trka koja se boduje za Prvenstvo Italije, Austrije, i CEZ-a u konkurenciji modernih i povjesnih automobila.

Na brzoj stazi dužine 5640 metara čiji rekord 2.27:473 drži Talijan Cristian Merli prijavljeno je 225 vozača iz 9 zemalja! 53 povjesna i 172 moderna auta stvarno je impresivan broj. Atmosferu podgrijava najavljeni dolazak posljednjih godina vladara europskih staza, Simonea Faggiolia sa svojom Oselom FA 30.

Naše boje zastupat će Mario Jurišić iz RI autosporta sa Citroen AX 1600 u grupi E1 i Zlatko Brozović iz AKK Zanatlija sa Opel Asconom u 3. kategoriji povijesnih automobila.

Tradicionalno promjenjivo vrijeme te često mokra staza, garantiraju pravi spektakl. Zato nakon Croatia relija, nedjelju provedimo u obližnjim Alpama. Spektakl i dobra zabava su zagarantirani!

Verifikacija i tehnički je u petak od 12 do 18.30 sati.

Treninzi počinju u subotu u 9.30 isto kao i trke u nedjelju.

Start je sa mosta u mjestu Verzegnis.

Više informacija potražite na http://www.verzegnis.net/it/

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments