Jurišić uspješan na treninzima

Objavljeno u: 26/05/2012 - 18:37 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
U popodnevnim satima, dok se istarskim bzincima privodi kraju jurnjava Croatia rallyja, završili su treninzi brdske trke Verzegnis – Sella Chianzutan koja se boduje za Prvenstvo Italije, Austrije, CEZ-a, IHC i EHC kupa u konkurenciji modernih i povijesnih automobila.

Verifikaciju i tehnički obavilo je 208 vozača. Vrlo impresivan broj, a mnogima kod nas nezamisliv. Naše boje zastupa samo Mario Jurišić iz RI autosporta, koji je posao obavio uspješno ostvarivši 4. vrijeme u klasi i 95. u generalnom poretku. Da ima prostora za napredak pokazuje podatak da je drugi trening vozio više od 7 sekundi brže od prvoga.

Naš drugi predstavnik Zlatko Brozović nažalost ostao je kod kuće shrvan jakom prehladom i visokom temperaturom noć prije polaska. Na stazi dužine 5640 metara najbolje vrijeme 2:36.58 postavio je Michele Camarlinghi sa Osellom FA30. Nažalost, izostao je dolazak vladara europskih staza, Simonea Faggiolia sa istim autom.

Današnji treninzi prošli su po suhom vremenu, no tradicionalno promjenjivo vrijeme te često mokra staza, uz impresivnu startnu listu, garantiraju pravi spektakl. Zato nakon Croatia rallyja, nedjelju provedimo u obližnjim Alpama. Utrke počinju u nedjelju u 9.30.
Start je sa mosta u mjestu Verzegnis.

Više informacija potražite na http://www.verzegnis.net/it/

Rezultati treninga u klasi E1-1600
1. Egidio Pisano    D    VW GOLF Spees    3.11.42
2. Helmut Maier    D    VW GOLF Spees    3.14.27
3. Luca Gaefani    I    C2            3.21.26
4. Mario Jurišić    HR    Citroen AX        3.31.33

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments