Jurišić izvrsno započeo europsku sezonu

Objavljeno u: 28/05/2012 - 00:10 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Završena je brdska utrka Verzegnis – Sella Chianzutan na obroncima Alpa sjeverno od obližnjih Udina na kojoj je nastupio i jeini hrvatski predstavnik Mario Jurišić. Na stazi dužine 5.640 metara najbolje vrijeme 5:09.43 postavio je Michele Camarlinghi sa Osellom FA30. Pobijedio je u vrlo jakoj međunarodnoj konkurenciji.

Posao mu je olakšao nedolazak Fagiolia, no i do danas vodeći talijanskog prvenstva završio je tek četvrti. Jačinu konkurencije 208 sudionika, najbolje pokazuje plasman našeg starog znanca Dana Michla na 15. mjesto vozeči Lotus Michl Hajabusa V8. Fulvio Giuliani je pobijedio grupu E1 sa Lanciom Delta Proto osvojivši 13. mjesto ukupno. Sve navedeno na najbolji način objašnjava debitantski uspjeh Maria Jurišića, koji se uspješno otisnuo u međunarodne vode.

S nejakim Citroenom AX pripremljenim na riječkim brdašcima u utrci je bio bolji nego na treninzima i izgleda da je izvukao trenutni maksimum iz auta, jer je obje vožnje vozio skoro istim vremenom. Zato 80. mjesto generalno, 25. u grupi E1 i 5. u klasi E1-1600 izvrstan su početak njegove sezone u Europi. Čestitke i samo tako dalje!

Više informacija potražite na http://www.verzegnis.net/it/

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments