98 prijava za Malačku

I dok je većina naših građana vješto iskamčila četiri neradna dana i uputila se na zaslužen odmor, 'brdaši' nisu bili te sreće već ih čeka radni vikend u zaleđu Splita. Nakon odrađenog Skradinskog brda, "brdaši" se polako spremaju za vikend kada će se održati druga po redu brdska utrka pod nazivom "15. Nagrada Malačke, Sv.Dujam 2012".

Osim za Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske, nacionalno Prvenstvo Hrvatske, CEZ, Šampionat Bosne i Hercegovine, Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske povijesnih vozila, utrka se boduje i za Regionalno prvenstvo Hrvatske - regija Jug. Na, za hrvatske prilike impozantnoj listi prijava, nalazi se čak 98 imena, a najznačajnija novost u odnosu na prijašnje godine je skraćivanje staze Malačka koja sada u dužinu mjeri 4.100 metara.

U subotu od 08.00 do 10:30 na rasporedu je prijam, tehnički prijam te verifikacije. Slobodni plaćeni trening je na rasporedu od 12:30 do 14:00 sati, a službeni treninzi započinju u 15:30 pa do 19:30 sati. Glavni adrenalinski spektakl odvijati će se u nedjelju, 10. lipnja od 12:00 sati.

Online rezultate međunarodne brdske utrke „Nagrada Sv. Dujam – Malačka 2012“ požete pratiti na ovom linku.

LISTA PRIJAVA:

You have no rights to post comments