98 prijava za Malačku

Objavljeno u: 08/06/2012 - 09:44 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
I dok je većina naših građana vješto iskamčila četiri neradna dana i uputila se na zaslužen odmor, 'brdaši' nisu bili te sreće već ih čeka radni vikend u zaleđu Splita. Nakon odrađenog Skradinskog brda, "brdaši" se polako spremaju za vikend kada će se održati druga po redu brdska utrka pod nazivom "15. Nagrada Malačke, Sv.Dujam 2012".

Osim za Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske, nacionalno Prvenstvo Hrvatske, CEZ, Šampionat Bosne i Hercegovine, Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske povijesnih vozila, utrka se boduje i za Regionalno prvenstvo Hrvatske - regija Jug. Na, za hrvatske prilike impozantnoj listi prijava, nalazi se čak 98 imena, a najznačajnija novost u odnosu na prijašnje godine je skraćivanje staze Malačka koja sada u dužinu mjeri 4.100 metara.

U subotu od 08.00 do 10:30 na rasporedu je prijam, tehnički prijam te verifikacije. Slobodni plaćeni trening je na rasporedu od 12:30 do 14:00 sati, a službeni treninzi započinju u 15:30 pa do 19:30 sati. Glavni adrenalinski spektakl odvijati će se u nedjelju, 10. lipnja od 12:00 sati.

Online rezultate međunarodne brdske utrke „Nagrada Sv. Dujam – Malačka 2012“ požete pratiti na ovom linku.

LISTA PRIJAVA:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments