Szasz i Krainc slavili na Malački

Objavljeno u: 11/06/2012 - 08:20 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Mađar Laszlo Szasz ukupni je pobjednik „15. Nagrade Malačke – Sv. Dujam 2012.“, dok je u kategoriji I turističkih automobila do pobjede stigao Siniša Krainc.

Vozeći  formulu „Dalara WL3“ Szasz je tijekom obje bodovne vožnje ostvario najbolja vremena i na kraju slavio pobjedom ispred Riječanina Siniše Krainca koji je u Ford Escort RS Cosworthu ukupno zaostao 4,207 sekundi, čime je bio najuspješniji hrvatski automobilist. Tako je Krainc očekivano ubilježio drugu pobjedu u sezoni kategorije I turističkih automobila iako se za krajnji trijumf morao pošteno namučiti.

Štoviše, Ante Alduk čak je upisao bolje vrijeme u prvoj vožnji, no Krainc je ipak u drugom nastupu stisnuo gas te je na koncu bio brži od Alduka za nešto više od jedne sekunde. Za razliku od spomenutog dvojca rezultatski podbačaj doživio je Solinjanin Robert Bradarić koji je na Malački uhvatio šesto mjesto generalke i četvrto mjesto kategorije I turističkih automobila.

Doduše, vremenski uvjeti, odnosno kiša u prvoj vožnji odnijeli su Robertu mogućnost borbe za sami vrh. Do pobjede u grupi N stigao je Tomislav Muhvić koji se bez problema obračunao s dubrovačkim dvojcem Slade-Franić.

REZULTATI:

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments