Szasz i Krainc slavili na Malački

Objavljeno u: 11/06/2012 - 08:20 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Mađar Laszlo Szasz ukupni je pobjednik „15. Nagrade Malačke – Sv. Dujam 2012.“, dok je u kategoriji I turističkih automobila do pobjede stigao Siniša Krainc.

Vozeći  formulu „Dalara WL3“ Szasz je tijekom obje bodovne vožnje ostvario najbolja vremena i na kraju slavio pobjedom ispred Riječanina Siniše Krainca koji je u Ford Escort RS Cosworthu ukupno zaostao 4,207 sekundi, čime je bio najuspješniji hrvatski automobilist. Tako je Krainc očekivano ubilježio drugu pobjedu u sezoni kategorije I turističkih automobila iako se za krajnji trijumf morao pošteno namučiti.

Štoviše, Ante Alduk čak je upisao bolje vrijeme u prvoj vožnji, no Krainc je ipak u drugom nastupu stisnuo gas te je na koncu bio brži od Alduka za nešto više od jedne sekunde. Za razliku od spomenutog dvojca rezultatski podbačaj doživio je Solinjanin Robert Bradarić koji je na Malački uhvatio šesto mjesto generalke i četvrto mjesto kategorije I turističkih automobila.

Doduše, vremenski uvjeti, odnosno kiša u prvoj vožnji odnijeli su Robertu mogućnost borbe za sami vrh. Do pobjede u grupi N stigao je Tomislav Muhvić koji se bez problema obračunao s dubrovačkim dvojcem Slade-Franić.

REZULTATI:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments