Szasz i Krainc slavili na Malački

Mađar Laszlo Szasz ukupni je pobjednik „15. Nagrade Malačke – Sv. Dujam 2012.“, dok je u kategoriji I turističkih automobila do pobjede stigao Siniša Krainc.

Vozeći  formulu „Dalara WL3“ Szasz je tijekom obje bodovne vožnje ostvario najbolja vremena i na kraju slavio pobjedom ispred Riječanina Siniše Krainca koji je u Ford Escort RS Cosworthu ukupno zaostao 4,207 sekundi, čime je bio najuspješniji hrvatski automobilist. Tako je Krainc očekivano ubilježio drugu pobjedu u sezoni kategorije I turističkih automobila iako se za krajnji trijumf morao pošteno namučiti.

Štoviše, Ante Alduk čak je upisao bolje vrijeme u prvoj vožnji, no Krainc je ipak u drugom nastupu stisnuo gas te je na koncu bio brži od Alduka za nešto više od jedne sekunde. Za razliku od spomenutog dvojca rezultatski podbačaj doživio je Solinjanin Robert Bradarić koji je na Malački uhvatio šesto mjesto generalke i četvrto mjesto kategorije I turističkih automobila.

Doduše, vremenski uvjeti, odnosno kiša u prvoj vožnji odnijeli su Robertu mogućnost borbe za sami vrh. Do pobjede u grupi N stigao je Tomislav Muhvić koji se bez problema obračunao s dubrovačkim dvojcem Slade-Franić.

REZULTATI:

You have no rights to post comments