Foto: Nagrada Malačke - Sv. Dujam 2012 u izvedbi J. Uvodića foto: Joško Uvodić

Foto: Nagrada Malačke - Sv. Dujam 2012 u izvedbi J. Uvodića

Objavljeno u: 11/06/2012 - 14:12 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Petnaesto izdanje brdske utrke koja se tradicionalno održava na brzoj stazi u zaleđu Kaštela ove je godine obilježila pobjeda Laszla Szasza u ukupnom poretku te trijumfom Siniše Krainca u kategoriji turističkih automobila.

Iako ponešto izmijenjena u odnosu na prošlu godinu, staza koja završava na samom vrhu prijevoja i ove je sezone ponudila uobičajenu kombinaciju tehničke zahtjevnosti i sirove brzine.

Kako je 15. Nagradu Malačke - Sv. Dujam 2012. doživio naš vjerni čitatelj i suradnik te nepopravljivi zaljubljenik u automobilizam Joško Uvodić pogledajte u priloženoj galeriji.

Ukoliko želite više informacija pojedinim fotografijama, Joška možete kontaktirati na sljedećem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments