Krainc najbrži na Učki

Objavljeno u: 09/07/2012 - 10:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Riječanin Siniša Krainc na domaćem je terenu upisao još jednu pobjedu u prvenstvu Hrvatske na brdskim stazama. U nedjelju, 8. srpnja 2012. godine u organizaciji Auto kluba Opatija motorsport i AK Rijeka održana je brdska utrka 'Učka 2012.' na kojoj je trijumfirao domaći dečko Siniša Krainc.

Kao i obično Krainc je vodio borbu za vrh plasmana sa svojim glavnim konkurentom Robertom Bradarićem koji se i ovog puta morao zadovoljiti drugim mjestom. Iako je najavljivao pohod na Učku s automobilom jednakim kao i Krainc, Ford Escort RS Cosworthom, Bradarić je ipak nastupio sa svojim dosadašnjim automobilom, Vauxhall Vectrom te je u konačnici zakasnio za pobjednikom nepune tri sekunde.

Treće mjesto generalke pripalo je Tomislavu Muhviću za upravljačem Mitsubishija EVO IX, dok je tok do pobjedničkog postolja ostao Marino Matijašić u Volkswagen Golfu. Na Učkoj je nastupilo ukupno 66 vozača, od čega je njih 61 upisao rezultat.

REZULTATI:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments