Krainc ponovno nedodirljiv

Objavljeno u: 23/07/2012 - 00:05 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Pobjedom na stazi Klek nadomak Ogulina Riječanin Siniša Krainc još jednom je dokazao da je ove sezone neprikosnoven na brdskim stazama te je nadomak obrane naslova prvaka. 4/4 tako bi najkraće mogli opisati ovosezonski Kraincov sportski put jer se na sve četiri ovogodišnje brdske utrke penjao na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja.

Čabarski Autoklub „Zrinski“ uz suorganizatore ogulinski AK „Klek“ i riječki AK „Ina Millennium“ zaslužan je za održavanje „12. Nagrade Grada Čabra - Ogulin 2012.“ nakon koje će svi brdaši na zasluženu ljetnu pauzu koja traje sve do rujna. Kao i obično Krainc je vodio borbu za vrh plasmana sa svojim glavnim konkurentom Robertom Bradarićem koji se i ovog puta morao zadovoljiti drugim mjestom. Bradarić je zakasnio za pobjednikom 6,3 sekunde, a po sad već ustaljenom običaju treće mjesto generalke pripalo je Tomislavu Muhviću za upravljačem Mitsubishija EVO IX.

Doduše, nakon prve vožnje Muhvić je držao drugu poziciju, no na koncu je Bradarić ipak bio uspješniji za nepunih devet desetinki sekunde. Iako su se prijavila 52 vozača u Ogulinu se pojavilo njih 41, a od toga je 36 upisalo rezultat.

REZULTATI:

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments