Krainc ponovno nedodirljiv

Objavljeno u: 23/07/2012 - 00:05 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Pobjedom na stazi Klek nadomak Ogulina Riječanin Siniša Krainc još jednom je dokazao da je ove sezone neprikosnoven na brdskim stazama te je nadomak obrane naslova prvaka. 4/4 tako bi najkraće mogli opisati ovosezonski Kraincov sportski put jer se na sve četiri ovogodišnje brdske utrke penjao na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja.

Čabarski Autoklub „Zrinski“ uz suorganizatore ogulinski AK „Klek“ i riječki AK „Ina Millennium“ zaslužan je za održavanje „12. Nagrade Grada Čabra - Ogulin 2012.“ nakon koje će svi brdaši na zasluženu ljetnu pauzu koja traje sve do rujna. Kao i obično Krainc je vodio borbu za vrh plasmana sa svojim glavnim konkurentom Robertom Bradarićem koji se i ovog puta morao zadovoljiti drugim mjestom. Bradarić je zakasnio za pobjednikom 6,3 sekunde, a po sad već ustaljenom običaju treće mjesto generalke pripalo je Tomislavu Muhviću za upravljačem Mitsubishija EVO IX.

Doduše, nakon prve vožnje Muhvić je držao drugu poziciju, no na koncu je Bradarić ipak bio uspješniji za nepunih devet desetinki sekunde. Iako su se prijavila 52 vozača u Ogulinu se pojavilo njih 41, a od toga je 36 upisalo rezultat.

REZULTATI:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments