19. Nagrada Stubičkih toplica 01. i 02. rujna

Objavljeno u: 25/08/2012 - 12:08 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Brdska auto utrka “Nagrada Stubičkih toplica” jedno je od najtežih i najpopularnijih automobilističkih natjecanja na brdskim stazama te privlači značajan interes medija, sponzora i publike. Organizatori s mnogo entuzijazma godinama uređuju najtežu brdsku stazu u Hrvatskoj, koja je ujedno i najduža u Europi.

Njezina raznovrsnost te zahtjevnost zavoja i uspona uvijek iznova predstavljaju izazov brojnim natjecateljima. Unatoč teškim prilikama u kojima se razvijalo ovo natjecanje, ono već duži niz godina zauzima vodeće mjesto u Hrvatskoj te je uvršteno u kalendar međunarodnih natjecanja, čime je steklo ugled u domaćim i međunarodnim sportskim krugovima. Devetnaesto izdanje ovog natjecanja koje se organizira pod nazivom “19. Nagrada Stubičkih toplica” novi je izazov organizatorima i svima onima koji će sudjelovati u provedbi same manifestacije 01. i 02. rujna 2012. godine na Sljemenskoj cesti od Pile do Hunjke.

Ranija uspješna organizacija ove priredbe i novo uređena staza opravdavaju optimizam organizatora te potiču njihov konačni cilj dobivanja najvišeg međunarodnog statusa - natjecanja za prvenstvo Europe.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments