19. Nagrada Stubičkih toplica 01. i 02. rujna

Brdska auto utrka “Nagrada Stubičkih toplica” jedno je od najtežih i najpopularnijih automobilističkih natjecanja na brdskim stazama te privlači značajan interes medija, sponzora i publike. Organizatori s mnogo entuzijazma godinama uređuju najtežu brdsku stazu u Hrvatskoj, koja je ujedno i najduža u Europi.

Njezina raznovrsnost te zahtjevnost zavoja i uspona uvijek iznova predstavljaju izazov brojnim natjecateljima. Unatoč teškim prilikama u kojima se razvijalo ovo natjecanje, ono već duži niz godina zauzima vodeće mjesto u Hrvatskoj te je uvršteno u kalendar međunarodnih natjecanja, čime je steklo ugled u domaćim i međunarodnim sportskim krugovima. Devetnaesto izdanje ovog natjecanja koje se organizira pod nazivom “19. Nagrada Stubičkih toplica” novi je izazov organizatorima i svima onima koji će sudjelovati u provedbi same manifestacije 01. i 02. rujna 2012. godine na Sljemenskoj cesti od Pile do Hunjke.

Ranija uspješna organizacija ove priredbe i novo uređena staza opravdavaju optimizam organizatora te potiču njihov konačni cilj dobivanja najvišeg međunarodnog statusa - natjecanja za prvenstvo Europe.

You have no rights to post comments