Krainc ponovno nedodirljiv

Objavljeno u: 03/09/2012 - 08:15 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Siniša Krainc pobjednik je 19. po redu izdanja brdske utrke za nagradu Stubičkih Toplica vožene na dobro poznatoj stazi u blizini Zagreba.

Krainc je još jednom uvjerljivom pobjedom dokazao da ove sezone, niti on osobno a niti njegov Ford Escort RS Cosworth, gotovo da nemaju ravnopravnu konkurenciju, a ovog puta trijumfirao je s golemih 9,5 sekundi ispred drugoplasiranog Dejana Dimitrijevića u Volkswagen Golfu 4. Treće i četvrto mjesto generalke pripalo je momcima za upravljačem Mitshubishija Lancer Evo IX – Tomislav Muhvić dohvatio je najnižu stepenicu pobjedničkog postolja, dok se Damir Mašić morao zadovoljiti mjestom tik do postolja.

Krainc je tako novom pobjedom osigurao naslov prvaka, ali i prvu Zlatnu kacigu u svojoj zasad kratkoj, ali iznimno uspješnoj karijeri.

REZULTATI:

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments