Krainc ponovno nedodirljiv

Objavljeno u: 03/09/2012 - 08:15 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Siniša Krainc pobjednik je 19. po redu izdanja brdske utrke za nagradu Stubičkih Toplica vožene na dobro poznatoj stazi u blizini Zagreba.

Krainc je još jednom uvjerljivom pobjedom dokazao da ove sezone, niti on osobno a niti njegov Ford Escort RS Cosworth, gotovo da nemaju ravnopravnu konkurenciju, a ovog puta trijumfirao je s golemih 9,5 sekundi ispred drugoplasiranog Dejana Dimitrijevića u Volkswagen Golfu 4. Treće i četvrto mjesto generalke pripalo je momcima za upravljačem Mitshubishija Lancer Evo IX – Tomislav Muhvić dohvatio je najnižu stepenicu pobjedničkog postolja, dok se Damir Mašić morao zadovoljiti mjestom tik do postolja.

Krainc je tako novom pobjedom osigurao naslov prvaka, ali i prvu Zlatnu kacigu u svojoj zasad kratkoj, ali iznimno uspješnoj karijeri.

REZULTATI:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments