Novi rekord Buzetskih dana: Faggioli ponovo oduševio!

Objavljeno u: 16/09/2012 - 15:07 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Iako u jučerašnjem razgovoru i po vremenu treninga nije dao naslutiti, Talijan Simone Faggioli ponovno je srušio rekord Buzetskih dana. I to svoj, postavljen prošle godine.

Stazu od Mosta do Peničića prošao je za 2.12,158 što je za 51 tisućinku manje od rekorda postavljenog lani. Prosječna mu je brzina bila 136,227 km/h. Slijedi još druga vožnja i čekanje hoće li rekord biti srušen i drugi puta u jednom danu.

Podsjetimo, Faggioli je prošle godine s trona skinuo svog sunarodnjaka Danija Zarda i rezultat star čak osam godina.

Rezultati:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments