Izuzetno vrijeme Siniše Krainca

Objavljeno u: 16/09/2012 - 18:11 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Za neuhvatljivim Simoneom Faggiolijem na cilj je stigao njegov sunarodnjak Fausto Bormolini (+7577), pa Čeh Otakar Kramsky. Što se Prvenstva Hrvatske tiče, Siniša Krainc je zadatak ponovo odradio odlično. Postigao je izvanredan rezultat. Sa sportskim je vozilom za prvoplasiranim Faggiolijem zaostao samo 26 sekundi.

Robert Bradarić nije uspio startati, pa je tako otvoren put da ga bodovno prestigne Tomislav Muhvić s obzirom da su obojica do Buzeta imala po 29 bodova. Iako je Dejan Dimitrijević jučer puhao za vratom Kraincu, danas je zaostatak nešto veći i malo je vjerojatno da će mu se Dimitrijević u drugoj vožnji uspjeti približiti.

Prvu su vožnju obilježili brojni kvarovi vozila. Vrijeme je oduzelo i čišćenje ulja. Zabilježena su i dva izlijetanja. Na sredini staze je izletio Joško Makelj (AKK Šibenik, Citron Xsara), dok je već nakon starta utrku završio talijanski formulaš Renzo Napione. Oba vozača su prošla bez ozljeda.

Zastoji zbog tehničkih problema vozila nastavljaju se i u drugoj vožnji. Prije samog cilja auto je stao Mariju Jurišiću (Ri autosport), no vozilo je uspio nekako "progurati" kroz cilj, ali je pitanje je li usporio Dejana Kopatića koji je startao odmah za njim.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments