Izuzetno vrijeme Siniše Krainca

Objavljeno u: 16/09/2012 - 18:11 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Za neuhvatljivim Simoneom Faggiolijem na cilj je stigao njegov sunarodnjak Fausto Bormolini (+7577), pa Čeh Otakar Kramsky. Što se Prvenstva Hrvatske tiče, Siniša Krainc je zadatak ponovo odradio odlično. Postigao je izvanredan rezultat. Sa sportskim je vozilom za prvoplasiranim Faggiolijem zaostao samo 26 sekundi.

Robert Bradarić nije uspio startati, pa je tako otvoren put da ga bodovno prestigne Tomislav Muhvić s obzirom da su obojica do Buzeta imala po 29 bodova. Iako je Dejan Dimitrijević jučer puhao za vratom Kraincu, danas je zaostatak nešto veći i malo je vjerojatno da će mu se Dimitrijević u drugoj vožnji uspjeti približiti.

Prvu su vožnju obilježili brojni kvarovi vozila. Vrijeme je oduzelo i čišćenje ulja. Zabilježena su i dva izlijetanja. Na sredini staze je izletio Joško Makelj (AKK Šibenik, Citron Xsara), dok je već nakon starta utrku završio talijanski formulaš Renzo Napione. Oba vozača su prošla bez ozljeda.

Zastoji zbog tehničkih problema vozila nastavljaju se i u drugoj vožnji. Prije samog cilja auto je stao Mariju Jurišiću (Ri autosport), no vozilo je uspio nekako "progurati" kroz cilj, ali je pitanje je li usporio Dejana Kopatića koji je startao odmah za njim.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments