Buzetski dani: Faggioli ponovo srušio rekord!

Objavljeno u: 16/09/2012 - 18:16 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Dramatičan završetak Buzetskih dana. Simone Faggioli ponovno je srušio rekord staze postavljen u prvoj vožnji. Buzetsko brdo "proletio" je brzinom od gotovo 137 km/h. Drugo mjesto generalnog poretka pripalo je Čehu Otakaru Kramskom.

Iako je u prvoj vožnji imao drugo najbolje vrijeme, Fausto Bormolini zbog krivog je starta utrku završio tek na osmom mjestu. Treće mjesto generalke otišlo je Čehu Milošu Benešu. U konkurenciji od 19 formula šesto mjesto ukupnog poretka pripalo je Hrvatu Niki Puliću. Izuzetno odličan rezultat postigao je mladi Riječanin, Siniša Krainc.

Osim što se još jednom potvrdio kao najbolji Hrvat na brdskim stazama u sportskom vozilu, bio je i najbrži natjecatelj Buzetskih dana u kategoriji 1.

Rezultati:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments