Foto: Kratki osvrt na buzetski spektakl

Objavljeno u: 18/09/2012 - 02:04 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Posljednja utrka FIA-inog prvenstva Europe u brdskim utrkama tradicionalno je održana u istarskoj, a slobodno bismo mogli reći i jednoj od hrvatskih prijestolnica automobilizma, Buzetu.

O tijeku utrke i njenim rezultatima pisali smo u našim vijestima, a kako osobno nismo bili u mogućnosti prisustvovati spektaklu koji se, u pravilu, ne propušta, preostaje nam prenijeti nekoliko fotografija iz službenih, organizatorovih izvora.

U zaključku reći ćemo samo da je utrka Buzetski dani prava posveta automobilizmu i bez konkurencije najbolja automobilistička predstava u Hrvatskoj. To su, uostalom, ocjene koje toj utrci daju sami vozači i FIA-ini promatrači, a deseci tisuća gledatelja i fantastična atmosfera samo su potvrda da se svake godine u završnim ljetnim tjednima u srcu Istre odvija zaista poseban događaj.

Ako ste Buzetske dane propustili ove godine, za sljedeću svakako rezervirajte termin!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments