Foto: Kratki osvrt na buzetski spektakl

Objavljeno u: 18/09/2012 - 02:04 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Posljednja utrka FIA-inog prvenstva Europe u brdskim utrkama tradicionalno je održana u istarskoj, a slobodno bismo mogli reći i jednoj od hrvatskih prijestolnica automobilizma, Buzetu.

O tijeku utrke i njenim rezultatima pisali smo u našim vijestima, a kako osobno nismo bili u mogućnosti prisustvovati spektaklu koji se, u pravilu, ne propušta, preostaje nam prenijeti nekoliko fotografija iz službenih, organizatorovih izvora.

U zaključku reći ćemo samo da je utrka Buzetski dani prava posveta automobilizmu i bez konkurencije najbolja automobilistička predstava u Hrvatskoj. To su, uostalom, ocjene koje toj utrci daju sami vozači i FIA-ini promatrači, a deseci tisuća gledatelja i fantastična atmosfera samo su potvrda da se svake godine u završnim ljetnim tjednima u srcu Istre odvija zaista poseban događaj.

Ako ste Buzetske dane propustili ove godine, za sljedeću svakako rezervirajte termin!

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments