Foto: Buzetski dani 2012., V. Vukadinović i S. Majetić

Objavljeno u: 21/09/2012 - 08:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
O ovogodišnjem izdanju utrke "Buzetski dani" još uvijek se naširoko govori u automobilističkim krugovima, ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji. Po mnogočemu posebna i vrlo cijenjena utrka protekla je u izvrsnom ozračju i neizvjesnim borbama na stazi, a kako doznajemo i za zelenim stolovima. Ishod potonjih još uvijek je neizvjestan, no uvjereni smo da će organizatori poduzeti potrebne korake kako bi ispravili pogreške kojih je, kao i u svakom drugom poslu, neminovno bilo.
Ljepša strana "Buzetskih dana" svakako su same utrke, odlična atmosfera i velik broj vozača. Naši čitatelji i povremeni suradnici Valentina Vukadinović i Stanislav Majetić poslali su nam svoj osvrt na zbivanja u Buzetu i to u obliku izvrsnih fotografija. U prilogu maila kojim smo dobili fotografije napisali su:
"Buzet je i ove godine pokazao i dokazao da živi za automobilizam. Sjajna atmosfera i navijači, velik broj atraktivnih natjecatelja te idealno vrijeme, više nismo mogli ni poželjeti. Šaljemo vam dio onoga što smo snimili na najboljoj utrci na svijetu :)0.
Lijep pozdrav,
Valentina i Stanislav"
Valentini i Stanislavu zahvaljujemo na ustupljenim materijalima, a vas pozivamo da kroz ovaj foto osvrt pokušate osjetiti djelić atmosfere ove posebne utrke.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments