Foto: Buzetski dani 2012., V. Vukadinović i S. Majetić

Objavljeno u: 21/09/2012 - 08:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
O ovogodišnjem izdanju utrke "Buzetski dani" još uvijek se naširoko govori u automobilističkim krugovima, ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji. Po mnogočemu posebna i vrlo cijenjena utrka protekla je u izvrsnom ozračju i neizvjesnim borbama na stazi, a kako doznajemo i za zelenim stolovima. Ishod potonjih još uvijek je neizvjestan, no uvjereni smo da će organizatori poduzeti potrebne korake kako bi ispravili pogreške kojih je, kao i u svakom drugom poslu, neminovno bilo.
Ljepša strana "Buzetskih dana" svakako su same utrke, odlična atmosfera i velik broj vozača. Naši čitatelji i povremeni suradnici Valentina Vukadinović i Stanislav Majetić poslali su nam svoj osvrt na zbivanja u Buzetu i to u obliku izvrsnih fotografija. U prilogu maila kojim smo dobili fotografije napisali su:
"Buzet je i ove godine pokazao i dokazao da živi za automobilizam. Sjajna atmosfera i navijači, velik broj atraktivnih natjecatelja te idealno vrijeme, više nismo mogli ni poželjeti. Šaljemo vam dio onoga što smo snimili na najboljoj utrci na svijetu :)0.
Lijep pozdrav,
Valentina i Stanislav"
Valentini i Stanislavu zahvaljujemo na ustupljenim materijalima, a vas pozivamo da kroz ovaj foto osvrt pokušate osjetiti djelić atmosfere ove posebne utrke.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments