In Memoriam Elvis Kljun

Objavljeno u: 04/12/2012 - 07:20 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Sad te ima, sad te nema. Odeš na spavanje i ne probudiš se više. Zapravo lijepa smrt. Ali veliki šok! Upravo to se dogodilo Elvisu, zaljubljeniku u auto i moto sport. Jedva proživljenih 38 godina, bilo mu je ispunjeno utrkama, restauracijama oldtimera koje je tako volio. Kad bi ga čovjek vidio za volanom njegova Opela GT, osmjeh na licu govorio bi sve.

Često bi vrijeme provodio na automotodromu Grobnik, gdje je bio sudac bez obzira što se vozilo. I u Oltimer klubu Rijeka bio je dragi gost. Pamtit ćemo ga kao posljednjeg Prvaka Prvenstva povijesnih turističkih vozila na brdskim stazama u organizaciji HAKS-a. Benzinom u krvi zarazio ga je prerano poginuli otac i sam trkač. Sad je majka izgubila i sina. Nažalost nitko joj ne može ublažiti bol. A i njene strepnje svaki put kad bi odlazili na neku trku, pokazale su se uzaludne.

Elvis je bio član Nacionalnog tima „1st Croatian Historical Racing Team“. Vozio je Opel Mantu po Hrvatskim i Europskim brdima. Nažalost, i to je morao prekinuti zbog financijskih problema. Bio je vedra osoba, volio je druženje, putovanja. Uvijek bi dolazio sa vrećicom grobničkih kobasa. Gurman, ljubitelj roštilja. Zdravstvene probleme, koje je imao sve češće, nije ozbiljno shvaćao. Možda su posljedice lanjske prometne bile prejake, možda je…  Jedno je sigurno; sudbina je uzela stvar u svoje ruke i prerano ga odvojila od svih nas.

Iskrena sućut obitelji, prijateljima… Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u srijedu 05. prosinca na mjesnom groblju Čavle.

Počivaj u miru Elvise!

Klub Belson nostalgija

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments