In Memoriam Elvis Kljun

Objavljeno u: 04/12/2012 - 07:20 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Sad te ima, sad te nema. Odeš na spavanje i ne probudiš se više. Zapravo lijepa smrt. Ali veliki šok! Upravo to se dogodilo Elvisu, zaljubljeniku u auto i moto sport. Jedva proživljenih 38 godina, bilo mu je ispunjeno utrkama, restauracijama oldtimera koje je tako volio. Kad bi ga čovjek vidio za volanom njegova Opela GT, osmjeh na licu govorio bi sve.

Često bi vrijeme provodio na automotodromu Grobnik, gdje je bio sudac bez obzira što se vozilo. I u Oltimer klubu Rijeka bio je dragi gost. Pamtit ćemo ga kao posljednjeg Prvaka Prvenstva povijesnih turističkih vozila na brdskim stazama u organizaciji HAKS-a. Benzinom u krvi zarazio ga je prerano poginuli otac i sam trkač. Sad je majka izgubila i sina. Nažalost nitko joj ne može ublažiti bol. A i njene strepnje svaki put kad bi odlazili na neku trku, pokazale su se uzaludne.

Elvis je bio član Nacionalnog tima „1st Croatian Historical Racing Team“. Vozio je Opel Mantu po Hrvatskim i Europskim brdima. Nažalost, i to je morao prekinuti zbog financijskih problema. Bio je vedra osoba, volio je druženje, putovanja. Uvijek bi dolazio sa vrećicom grobničkih kobasa. Gurman, ljubitelj roštilja. Zdravstvene probleme, koje je imao sve češće, nije ozbiljno shvaćao. Možda su posljedice lanjske prometne bile prejake, možda je…  Jedno je sigurno; sudbina je uzela stvar u svoje ruke i prerano ga odvojila od svih nas.

Iskrena sućut obitelji, prijateljima… Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će u srijedu 05. prosinca na mjesnom groblju Čavle.

Počivaj u miru Elvise!

Klub Belson nostalgija

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments