Foto: Malačka 2013

Objavljeno u: 10/06/2013 - 09:15 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Mađar Laszlo Szasz ukupni je pobjednik „16. Nagrade Malačke – Sv. Dujam 2013.“, dok je u kategoriji I turističkih automobila do pobjede stigao Robert Bradarić.

Vozeći  formulu „ Reynard Zetec F-3000“ Szasz je tijekom obje bodovne vožnje ostvario najbolja vremena i na kraju slavio pobjedom ispred Jovana Aćimovića i Miloša Asanovića.

Svakako valja pohvaliti Antu Alduka koji je svoj debi u formulama okončao na odličnom četvrtom mjestu generalnog poretka. Peto mjesto 'generalke' i prvo u kategoriji I turističkih automobila pripalo je 'domaćinu' Robertu Bradariću koji je još jednom dokazao svoju brzinu, ovog puta za upravljačem Coswortha.

A djelić događanja sa 16. po redu izdanja Malačke možete pogledati u našoj foto-galeriji za koju je zaslužan Ivica Benutić.

REZULTATI:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments