Video: "Nema Yuga više... nema ga"

Objavljeno u: 10/06/2013 - 15:30 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Je li ovo jedan od najjačih video zapisa s domaće automobilističke scene? Nema sumnje, snimka izlijetanja Alexa Vencla na brdskoj utrci na Malački ide među klasike.

Ne samo da se Alex na početku videa potrudio da ne uživamo samo u pogledu na startnu proceduru, već je i na stazi obavio solidan posao. U tih par zavoja koje je uspio junački odvoziti svojim, sada već bivšim Yugom. Jedan lijevi ga je, međutim, zatekao i... pogledajte sami.

Sjajan video, jer kamera nije, kao što to čini 90% vozača, ugašena nakon izlijetanja. Umjesto toga, Alex je prvo pozdravio kameru (i sve nas) i zatim se uputio u šetnju prema stazi, skupljajući pritom dijelove automobila.

"...na svu sreću bez ogrebotine, a yugo.. motor i mjenjač ostali čitavi što je najbitnije nakon mene ;)) sami procjenite kako sam izletio.. prije samog izletanja sam naciljao pored branika zato sam i izravno volan u zadnjem trenu.. mislim da je to bio bolji način nego da sam se popeo na njega pa skok u šumu.. =)", napisao je Alex uz video na Youtubeu.

Alex, svaka čast na vožnji (do izlijetanja) i majstorskom reporterskom radu nakon prevrtanja!

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

Video sadržaj

You have no rights to post comments