Video: "Nema Yuga više... nema ga"

Objavljeno u: 10/06/2013 - 15:30 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Je li ovo jedan od najjačih video zapisa s domaće automobilističke scene? Nema sumnje, snimka izlijetanja Alexa Vencla na brdskoj utrci na Malački ide među klasike.

Ne samo da se Alex na početku videa potrudio da ne uživamo samo u pogledu na startnu proceduru, već je i na stazi obavio solidan posao. U tih par zavoja koje je uspio junački odvoziti svojim, sada već bivšim Yugom. Jedan lijevi ga je, međutim, zatekao i... pogledajte sami.

Sjajan video, jer kamera nije, kao što to čini 90% vozača, ugašena nakon izlijetanja. Umjesto toga, Alex je prvo pozdravio kameru (i sve nas) i zatim se uputio u šetnju prema stazi, skupljajući pritom dijelove automobila.

"...na svu sreću bez ogrebotine, a yugo.. motor i mjenjač ostali čitavi što je najbitnije nakon mene ;)) sami procjenite kako sam izletio.. prije samog izletanja sam naciljao pored branika zato sam i izravno volan u zadnjem trenu.. mislim da je to bio bolji način nego da sam se popeo na njega pa skok u šumu.. =)", napisao je Alex uz video na Youtubeu.

Alex, svaka čast na vožnji (do izlijetanja) i majstorskom reporterskom radu nakon prevrtanja!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments