Video: "Nema Yuga više... nema ga"

Je li ovo jedan od najjačih video zapisa s domaće automobilističke scene? Nema sumnje, snimka izlijetanja Alexa Vencla na brdskoj utrci na Malački ide među klasike.

Ne samo da se Alex na početku videa potrudio da ne uživamo samo u pogledu na startnu proceduru, već je i na stazi obavio solidan posao. U tih par zavoja koje je uspio junački odvoziti svojim, sada već bivšim Yugom. Jedan lijevi ga je, međutim, zatekao i... pogledajte sami.

Sjajan video, jer kamera nije, kao što to čini 90% vozača, ugašena nakon izlijetanja. Umjesto toga, Alex je prvo pozdravio kameru (i sve nas) i zatim se uputio u šetnju prema stazi, skupljajući pritom dijelove automobila.

"...na svu sreću bez ogrebotine, a yugo.. motor i mjenjač ostali čitavi što je najbitnije nakon mene ;)) sami procjenite kako sam izletio.. prije samog izletanja sam naciljao pored branika zato sam i izravno volan u zadnjem trenu.. mislim da je to bio bolji način nego da sam se popeo na njega pa skok u šumu.. =)", napisao je Alex uz video na Youtubeu.

Alex, svaka čast na vožnji (do izlijetanja) i majstorskom reporterskom radu nakon prevrtanja!

Video sadržaj

You have no rights to post comments