Jubilarna Nagrada Stubičkih toplica

Objavljeno u: 22/08/2013 - 06:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Brdska auto utrka “ Nagrada Stubičkih toplica ” jedno je od najtežih i najpopularnijih automobilističkih natjecanja na brdskim stazama te privlači značajan interes medija, sponzora i publike, a ove godine slavi svoj 20. rođendan.

Kao i prijašnjih godina organizatori su prionuli organizaciji i pripremama nekoliko mjeseci unaprijed s namjerom da ove godine samo natjecanje bude na što višem nivou. Raznovrsnost staze, zahtjevnost zavoja i uspona te sveukupna atraktivnost će i ove godine predstaviti izazov brojnim natjecateljima.

Unatoč teškim prilikama u kojima se razvijalo ovo natjecanje, ono već duži niz godina zauzima vodeće mjesto u Hrvatskoj zbog popularnosti kako kod natjecatelja tako i publike, čime je steklo ugled u domaćim i međunarodnim sportskim krugovima. Dvadeseto izdanje ovog natjecanja koje se organizira pod nazivom “20. Nagrada Stubičkih toplica” novi je izazov organizatorima i svima onima koji će sudjelovati u provedbi same manifestacije 31.08. i 01.09.2013. godine na Sljemenskoj cesti od Pile prema Hunjki na kojoj će tradicionalno biti parkiralište vozača prije spuštanja između treninga i utrka. Novost ove godine je da se natjecanje održava dva dana pri čemu se prvi dan, u subotu. voze treninzi; plaćeni i službeni.

U nedjelju je tradicionalna utrka za koju organizatori vjeruju da će biti iznimno dobro posjećena te da će i privući više natjecatelja nego prijašnjih godina.

Ranija uspješna organizacija ove priredbe i novo uređena staza opravdavaju optimizam organizatora te potiču njihov konačni cilj dobivanja najvišeg međunarodnog statusa - natjecanja za prvenstvo Europe.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments