Kreće memorijal Miroslav Robić

Objavljeno u: 29/08/2013 - 11:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Auto klub „Delta“ Zagreb, kao matični klub Miroslava Robića u njegovim najboljim sportskim danima, odlučio je da dio programa ovogodišnje jubilarne brdske utrke „20. Nagrada Stubičkih Toplica“ (31.8./1.9.) posveti svom prerano umrlom članu, legendi hrvatskog autosporta.

Tako će se prije samog starta službenog dijela natjecanja održati utrka oldtimer (povijesnih) automobila, kojima se i Miro zadnjih godina intezivno bavio. Očekuje se nastup najmanje dvadesetak oldtimeraša na čelu s još jednom legendom hrvatskog autosporta Damirom Štimcem,  a cijeli događaj će završiti druženjem u nedavno otvorenom Muzeju automobilzma Ferdinand Budicki.

Organizatori vjeruju da će održavanje ovakve utrke postati jedna lijepa tradicija i prilika da se svi ljubitelji automobilizma još jednom prisjete Miroslava Robića.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments