Kavecz osvojio sljemenski vrh

Objavljeno u: 01/09/2013 - 20:40 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Nakon drugog mjesta u prvoj vožnji, Istvan Kavecz stisnuo je gas te je s najboljim vremenom druge vožnje trijumfirao na 20. Nagradi Stubičkih Toplica.

Drugo mjesto na jubilarnoj sljemenskoj brdskoj utrci zauzeo je Robert Bradarić. Nakon odličnog rezultata u 1. vožnji, druga vožnja bila je znatno slabija te je time izgubio svu prednost.

Bojan Tomić ispunio je svoja očekivanja sa osvojenim 3. mjestom u generalnom poretku te 1. mjestom u grupi i klasi. Veliko iznenađenje utrke, vozač koji prvi put vozi brdsku trku, Šimunović Danijel osvojio je zavidno 5. mjesto u ukupnom poretku, 2. u svojoj grupi i 1. u klasi.

Također, u spomen na pokojnog Miroslava Robića, oldtimeri su prvi put odvozili brdsku utrku na Sljemenu. Prvo vozilo startala je Saša Robić, a njih 21 sretno su stigli do cilja.

REZULTATI:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments