Video: Buzet onboard - Links Team

Objavljeno u: 18/09/2013 - 09:35 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Miroslav Zrnčević je sa Links Skylineom nastupio kao predvozač na 32. Buzetskim Danima, a kako je 'Mrgud' zapalio publiku pogledajte u današnjem videu.

Driftalo se na brdu i prije, ali je ovo prvi put da su dva drift vozača (Miro Zrnčević Mrgud i Marko Brkljačić) nastupila isključivo za publiku.

Ujedno, podsjećamo sve ljubitelje drifta da će se zadnje dvije utrke Croatian drift Challengea održati zadnji vikend u rujnu (28.-29.09.) u Oryx centru na Mičevcu. Vidimo se! :)

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments