Omiško brdo zatvara sezonu

Objavljeno u: 16/10/2013 - 09:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Vozači brdskih utrka ovoga će vikenda u omiljenoj turističkoj destinaciji Omišu po posljednji put ove sezone službeno upaliti svoja trkaća vozila.

Sezona 'brda' tako je stigla svom kraju, a za adekvatan završetak trkaće godine auto klub Omiš Motorsport organizira natjecanje na brdskim stazama koje se boduje za Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske kategorije I, Prvenstvo Hrvatske kategorije I, Regionalno prvenstvo Hrvatske za povijesna vozila te Regionalno prvenstvo Hrvatske Regija jug.

Dvodnevno natjecanje na rasporedu je ovog vikenda, točnije u subotu i nedjelju 19/20. listopada na stazi „Brnistra“, na cesti od Omiša prema Gati. Standardni sportski spoj sjevera i juga, desetak 'deltinih sudaca': direktor utrke, voditelj sigurnosti, ured i mjerna služba, uz provjerene kadrove centra Dalmacije, jamstvo su još jedne dobre priredbe.

Uz to i ono što je gledateljima najvažnije – na listi prijava našlo se 70-ak vozača.

LISTA PRIJAVA:

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments