Omiško brdo zatvara sezonu

Objavljeno u: 16/10/2013 - 09:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Vozači brdskih utrka ovoga će vikenda u omiljenoj turističkoj destinaciji Omišu po posljednji put ove sezone službeno upaliti svoja trkaća vozila.

Sezona 'brda' tako je stigla svom kraju, a za adekvatan završetak trkaće godine auto klub Omiš Motorsport organizira natjecanje na brdskim stazama koje se boduje za Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske kategorije I, Prvenstvo Hrvatske kategorije I, Regionalno prvenstvo Hrvatske za povijesna vozila te Regionalno prvenstvo Hrvatske Regija jug.

Dvodnevno natjecanje na rasporedu je ovog vikenda, točnije u subotu i nedjelju 19/20. listopada na stazi „Brnistra“, na cesti od Omiša prema Gati. Standardni sportski spoj sjevera i juga, desetak 'deltinih sudaca': direktor utrke, voditelj sigurnosti, ured i mjerna služba, uz provjerene kadrove centra Dalmacije, jamstvo su još jedne dobre priredbe.

Uz to i ono što je gledateljima najvažnije – na listi prijava našlo se 70-ak vozača.

LISTA PRIJAVA:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments