Više od 230 prijava za buzetski spektakl

Objavljeno u: 18/09/2015 - 22:16 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Ovog vikenda na rasporedu je utrka koju nikako ne smijete propustiti, makar u godišnjem proračunu imali sredstva za posjetu samo jednoj automobilskoj utrci. Završnica Prvenstva Europe tradicionalno se održava u srcu Istre, Buzetu, u kojemu je ove godine na redu 34. izdanje utrke Buzetski dani. Organizator je primio više od 230 prijava za nastup na utrci koja se boduje za prvenstvo Europe te državna prvenstva Austrije, Slovenije i Hrvatske, kao i pripadajuća prvenstva u kategoriji povijesnih automobila.

Današnji je dan protekao u znaku tehničkih pregleda i verfikacija, a sutra su na programu treninzi. U nedjelju će biti održane utrke u ugođaju koji morate doživjeti, jer ga je zaista teško opisati riječima. Posjetu buzetskoj utrci svakako preporučamo, a ako ćete dio utrke pratiti na "gornjim" zavojima, svakako savjetujemo da završnicu finalne vožnje i povratak vozača prema startu dočekate na jednom od zavoja nedaleko starta. Nećemo vam veći o kojem je zavoju riječ - prepoznat ćete ga.

Više informacija o utrci na službenim stranicama.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments