Video: Mrgud u električnom bolidu na buzetskom brdu

Objavljeno u: 24/09/2016 - 12:20 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Svi ključni elementi ovog videa priča su za sebe i zaslužuju mnogo više riječi, ali ovaj put ipak ćemo se usredotočiti na slike, i to pokretne. Na posljednjoj utrci u kalendaru Prvenstva Europe na brdskim stazama, a koja se tradicionalno održava u Buzetu, nastupio je automobil budućnosti. Svidjelo se to nama ili ne, svijet automobila je, čini se, odabrao električnu energiju kao "gorivo" budućnosti, pa ćemo na trkaćim stazama u sljedećim desetljećima gledati bolide poput ovog, nastalog u radionicama Rimac Automobila u Svetoj Nedelji, a u svojim kotačima ima slavnu brdsku utrku Pikes Peak u SAD.

Za upravljačem je osoba koja je također priča za sebe, ali takvima, vozačima, prepuštamo da nam o sebi govore s volanom u rukama.

Električni bolid, ili kako ga je vozač Miro Zrnčević Mrgud nazvao, "tramvaj", u Buzetu je vozio zbog vožnje, no to Mrguda nije spriječilo da pritisne gas, ili što se već pritišće u tramvajima. Kako je to izgledalo pogledajte u 360° videu.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Video sadržaj

You have no rights to post comments