Video: Mrgud u električnom bolidu na buzetskom brdu

Objavljeno u: 24/09/2016 - 12:20 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Svi ključni elementi ovog videa priča su za sebe i zaslužuju mnogo više riječi, ali ovaj put ipak ćemo se usredotočiti na slike, i to pokretne. Na posljednjoj utrci u kalendaru Prvenstva Europe na brdskim stazama, a koja se tradicionalno održava u Buzetu, nastupio je automobil budućnosti. Svidjelo se to nama ili ne, svijet automobila je, čini se, odabrao električnu energiju kao "gorivo" budućnosti, pa ćemo na trkaćim stazama u sljedećim desetljećima gledati bolide poput ovog, nastalog u radionicama Rimac Automobila u Svetoj Nedelji, a u svojim kotačima ima slavnu brdsku utrku Pikes Peak u SAD.

Za upravljačem je osoba koja je također priča za sebe, ali takvima, vozačima, prepuštamo da nam o sebi govore s volanom u rukama.

Električni bolid, ili kako ga je vozač Miro Zrnčević Mrgud nazvao, "tramvaj", u Buzetu je vozio zbog vožnje, no to Mrguda nije spriječilo da pritisne gas, ili što se već pritišće u tramvajima. Kako je to izgledalo pogledajte u 360° videu.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments