Otkazana kronometar vožnja

Vremenske neprilike, snježne padaline na širem riječkom području, ali i diljem Hrvatske uzrokovale su otkazivanje predviđene automobilističke manifestacije Kupa Hrvatske, Prvenstva Regije Zapad HAKS-a, te Prvenstva Istarske rivijere u kronometar vožnji što se pod nazivom "Nagrada RI-SKOK 2010." kao posljednje ovosezonsko natjecanje trebala održati u nedjelju 19. prosinca u parku vozača Automotodroma Grobnik.

Organizatori, riječki Autoklub "RI autosport" i Autoklub "Skok racing" iz Brtonigle do posljednjeg su trenutka iznalazili način pripreme staze, ali kako preduvjet održavanja natjecanja nije samo staza već i mogućnost dolaska 56 prijavljenih vozačica i vozača iz raznih krajeva Hrvatske, od kojih desetak iz Dubrovnika, Dalmacije i Zagreba, te službi koje su neophodne za realizaciju, morali su odgoditi održavanje najavljujući da će isto ipak biti održano 15. ili 16. siječnja 2011. godine.

Za isti je termin odgođeno i tradicionalno okupljanje "Together to win" čiji je domaćin krajem svake godine na automotodromu Grobnik uobičajeno bio AK Skok racing.

Autosport.hr