15. Međunarodni samoborski oldtimer rally u nedjelju

15. Međunarodni samoborski oldtimer rally u nedjelju

Udruga starodobnih vozila i tehnike Samobor je organizator 15. Međunarodnog oldtimer rallyja koji će se održati u nedjelju 17. lipnja 2012. godine. Rally se organizira sa svrhom predstavljanja sačuvanih i obnovljenih starih vozila, te druženja vlasnika i ljubitelja starih automobila i motorkotača. Rally se boduje za Prvenstvo Hrvatske u oldtimerima i Prvenstvo Sjeverna liga za 2012. u disciplini A07/1 Povijesna (oldtimer) vozila.

Pravo sudjelovanja na rallyju imaju svi uredno prijavljeni vozači koji posjeduju vozačku dozvolu najmanje „A“ ili „B“ kategorije. Suvozači nisu dužni imati vozačku dozvolu, ali u tom slučaju ne smiju mijenjati vozača tokom trajanja rallyja. Na rallyju mogu sudjelovati samo tehnički ispravna i registrirana vozila proizvedena do 31.12.1981.g., a vozila proizvedena nakon toga datuma mogu sudjelovati na susretu uz dopuštenje organizatora te sudjeluju van kategorija.

Start rallyja je u nedjelju 17. lipnja u 11:00 sa Trga matice hrvatske u Samoboru. Vozila startaju u organiziranoj koloni pod policijskom pratnjom i pratnjom motorista MK Fugitives.

You have no rights to post comments

Autosport.hr