U dimu drifta na Mičevcu, nakon rallyja svi u Zagreb!

U dimu drifta na Mičevcu, nakon rallyja svi u Zagreb!

Da je neko drugo vrijeme, drift bi bio rally, a rally drift... Ne, ne bi, ali da je svijet idealan, kao što nije, onda se drift na Mičevcu i Croatia Rally u Istri ne bi održavali istog vikenda. Ili bi udružili snage i zajednički složili još već spektakl. Možda, jednog dana. Do tada preostaje nam driftere poslati na Mičevec, a rallyjaše u Istru. Doduše, ako u Istri ne pretjerate sa slavljem u subotu nakon završetka rallyja, stignete na nedjeljno dimljenje na Mičevec.

Najava drifterskog okupljanja na Mičevcu slijedi u nastavku, piše Links Team.

Za vikend se na Mičevcu u Zagrebu voze zadnje dvije runde Croatian Drift Challengea. Da, dvije! Ljubiteljima drifta sprema se dvostruka poslastica.

U subotu se vozi odgođena utrka iz Osijeka kada je kišno nevrijeme pomrsilo račune, a u nedelju zadnja utrka prvenstva kako je i planirano.

Bodovno, sve su karte još otvorene.

Miro Zrnčević Mrgud je na prvoj trci uzeo prvo mjesto na kvalifikacijama i pobjedu. Josip Žagar Zax je u Osijeku bio najbolji na kvalifikacijama. Vozi se Mičevec, staza na kojoj su obojica već pobjeđivali, ali na kojoj su svoju dominaciju godinama pokazivali i slovenski vozači. Biti će prilično turbulentan vikend.

Šaljemo vam raspored za oba dana (okinite na sliku gore desno za veći format i čitljiviji raspored).

Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite na Mičevcu i slobodno navratite u Links Team boks. Provedete s nama vikend u prirodi. :)

You have no rights to post comments

Autosport.hr