Novo ruho Karting Arene Zagreb

Novo ruho Karting Arene Zagreb

Jedna od najatraktivnijih indoor staza u Europi, ona u Karting Areni Zagreb (Zagrebački velesajam), nedavno je dobila novi sjaj! Nakon gotovo 3 tjedna radova staza je poboljšana, konfigurirana, i gotovo potpuno izmijenjena.

Stazu je isprobao i vrhunski kartingaš Ivan Višak koji je 26. travnja u austrijskom Spielbergu na natjecanju Red Bull Kart Fight 2014 World Final Austria osvojio broncu te tako ponovio prošlogodišnji uspjeh iz Bologne. Inače, za Ivana možemo reći kako je dijete Karting Arene. „Redovito treniram na Zagrebačkom velesajmu i gotovo svakodnevno putujem iz Križevaca kako bi osjetio dašak adrenalina ili se pak pripremio za neku od nadolazećih utrka“, rekao je Višak dodajući kako je oduševljen novom stazom, a posebice izmijenjenom konfiguracijom.

Nova staza nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a posebice ljubitelje kartinga koji su sigurno s nestrpljenjem dočekali završetak radova. Staza svakako jamči kombinaciju zadovoljstva i idealnu zabavu, a početnicima osigurava brzo upoznavanje kartinga, dok iskusnijima omogućava poboljšanje već postojećih tehnika vožnje! Osim čak 8 novih konfiguracija i novih „extra slim“ barijera, površina staze je dobila i novi ultra čvrsti grip koji jamči savršeno prianjanje guma, te savršeno držanje u zavojima… Sam grip dobiven je posebnom tehnikom sačmarenja staze, te posebnim višeslojnim F1 premazom koji se koristi i kod staza za F1 bolide…

Stoga, svratite u Karting Arenu i uživajte u novim zavojima i šikanama koji vas očekuju, a u petak, 9. svibnja organizirana je i službena proslava povodom otvorenja nove staze. Uz to, u petak ispred Karting Arene starta i 40-ti po redu INA DELTA RALLY, koji zasigurno jamči još više adrenalina i zabave, te je dodatni razlog za posjetu Areni i Zagrebačkom velesajmu.

Posjetitelji će tako u petak imati priliku testirati novu stazu po promotivnoj cijeni – jedna vožnja = 60 kuna! Za dobru atmosferu pobrinut će se i DJ, dok će oni malo gladniji i žedniji moći uživati u vrhunskom roštilju i Happy Hour akciji u Paddock clubu Karting Arene Zagreb.

Sve posjetitelje očekuje posebna adrenalinska pustolovina te nezaboravna zabava. Više informacija možete pronaći na Internet stranici www.karting-arena.com.

Više fotografija +

Autosport.hr