48 sati ludila! - Svi u Osijek!
  • Napisao/la  PR
  • Objavljeno u HR Ostalo

48 sati ludila! - Svi u Osijek!

Ovog vikenda Osijek po 12.-ti put postaje hrvatski centar oktanskog zbivanja u režiji AK Slavonija! Tko želi sjajan provod uz vrhunske automobile nema mu druge nego se pojaviti na Čepinskom aerodromu u ulici S. L. B. Mandića. Tamo Vas očekuje Osijek Street Race Show XII powered by Tokić i kao nikada do sada preko 200 automobila na startu.

Vrhunska mjerna oprema i staza za povratak auta nakon utrke osigurat će gledateljima kontinuirani program bez pauza i čekanja. Osječka će staza osim kontinuiranih vožnji, kao i svaki put, ponuditi i široku paletu popratnih sadržaja kao što su Street Style, dB drag, karting, a posjetitelji će moći i pogledati ili odigrati i malonogometni turnir ili jednostavno popiti osvježavajuće piće u hladovini velikog šatora.

Osim automobila tu su još i utrke motocikala koje su u sustavu bodovanja za Prvenstvo Hrvatske.

U Osijek treba doći i zbog neizvjesne utrke najbržih vozača. Edo Galić, Marin Buličić, Dario Konopek, Vlado Moravek upravljaju monstrumima koji bi mogli po prvi puta odvesti vrijeme ispod 9 sekundi, a to je nešto što se ne propušta!
Hoće li Edo napokon izvući maksimum iz svog Camara i postaviti rekord? Hoće li Konopekovo čudo iz Slavonskog Broda Audi S2 Coupe iznenaditi Edu? Može li Marin s Calibrom ići još bolje? Ili će ih Moravek sa svojom konstantnošću sve nadmašiti? Ostaje nam da vidimo, stoga nema druge, SVI U OSIJEK!
Autosport.hr