OSV u Dugom Selu na Memorijalu Milivoja Obada

OSV u Dugom Selu na Memorijalu Milivoja Obada

Čunjevi se vraćaju na hrvatsku auto scenu u velikom stilu. Nakon kratkog izbivanja ove discipline u bodovanju za nacionalno prvenstvo, te odličnom usponu po Regionalnim natjecanjima u protekle 2 sezone, vozači ove tehničke discipline dolaze u subotu u Dugo Selo na finalni "obračun".

Specifičnost ovog finalnog OSV natjecanja je u tome što skice ispita neće biti poznate vozačima do same verikacije u subotu ujutro, te se time u startu izjednačavaju uvjeti za sve. Na listi prijava se očekuju vrlo zvučna imena iz regija Sjever, Zapad i Jug, te se očekuje prava borba za naslov državnog Prvaka, što ova disciplina i zaslužuje.

Klikom na link događaja na Facebook stranici organizatora možete pregledavati najave natjecatelja i sami izabrati svojeg favorita. Zanimljivost koncepta finalnog natjecanja je nešto što će zasigurno dodatno doprinjeti atraktivnosti vožnji i siguran su adut zašto baš svi morate biti dio Dugog Sela sljedeće subote i bodriti vozačice i vozače ocjensko spretnosnih vožnji na putu da postanu najbolji u državi.

You have no rights to post comments

Autosport.hr