Off road adventure Višnjan 2015.

Off road adventure Višnjan 2015.

U organizaciji automoto kluba "Skok racing" a pod pokroviteljstvom Općine Višnjan, proteklog vikenda održano je druženje zaljubljenika u off road natjecanja.

Nastupilo je 18 posada iz Italije, Slovenije i Hrvatske te jedna posada iz Velike Britanije.

Lijep i sunčan dan iskoristili su mnogobrojni gledatelji za druženje i zabavu. Atraktivne vožnje na potpuno novoj stazi bile su pravi mamac i pun pogodak, kako za vozače tako i za publiku.

Nakon neizvjesnih vožnji, najbrži je bio Robert Prodan s vremenom 3.02,05 ispred Vedrana Šćulca koji je postigao samo 2 sekunde slabiji rezultat, 3.04,10 i trećeplasiranog Marka Korace s vremenom 3.11,00. Najbolja vozačica bila je Lara Koraca s vremenom 4.11,40.

U pauzi između vožnji, organiziran je ručak za sve učesnike a kratki prekid posade su iskoristile za razgovore o dotad postignutim rezultatima i dogovaranje taktike za nastavak natjecanja.

Bila je to probna vožnja, svojevrsno ispitivanje terena, kao uvod u veliko natjecanje koje će se održati u srpnju mjesecu, točnije 11.-12.07.2015., kada očekujemo nastup četrdesetak posada iz više Europskih zemalja.

Drženje je u potpunosti uspjelo i još jedamput pokazalo kako su off roaderi prava ekipa, uvijek spremni za druženje i zabavu.

Više fotografija +

Autosport.hr