Foto: 1. Nagrada kronometar Novi Marof i AŠ Remetinec

Foto: 1. Nagrada kronometar Novi Marof i AŠ Remetinec

Pogodite tko je bio na utrci kronometra, održanoj prošlog vikenda u Novom Marofu? Obzirom da je naslovom sve rečeno, odgovor nije teško pronaći, posebice ako znamo da gdje Andrea Rastowsky i Siniša Pšeničnik prođu, tu ni vlat trave ne ostaje neuslikana.

U prilogu poruke kojom su nam, po tko zna koji put, ubacili još vruće fotografije u virtualni sandučić, pisalo je samo: "Eto mi malo otišli na kronometar pa se opet zaigrali sa fotićima." Pitamo se kada su Andrea i Siniša zadnji put gledali utrku, ali baš gledali, bez da pred očima imaju tražila foto i video kamera. Zapravo, kada bolje razmislimo, pitamo se jesu li zaboravili kako izgleda gledanje utrka ili im je sasvim dovoljno to što vide u svojim aparatima. Andreji i Siniši iskreno zahvaljujemo za više od 110 fotografija, koje su snimili na prošlotjednoj utrci.

Rado bismo ovdje spomenuli i rezultate utrke, ali vijesti o tome od organizatora nismo primili, a niti HAKS po tom pitanju nije ništa učinkovitiji. Nastavlja se stara priča - ako na utrci niste bili i ako vam organizatori nisu dali "isprint" rezultata, kao da utrke, do objave rezultata na HAKS-ovom webu, nije niti bilo.

Autosport.hr