BI1 - Beppo Harrach show!

BI1 - Beppo Harrach show!

Prvi vozači već su odvozili prvi brzinski ispit rallyja Santa Domenica. Najbrži je bio Beppo Harrach sa Mitsubishi Lancerom EVO IX, koji je gledateljima priuštio pravi rally show.

Kad je Harrach atraktivno prošao kraj servisne zone, iz brojne publike čuo se je samo jedan glasan "wau". Harrach je klizao iz zavoja u zavoj i tako vozio izuzetno atraktivno. Na kraju je bio 5,2 sekundi brži od Ivana Čibeja sa Škodom Octaviom WRC, a još dodatnih 1,6 sekundi zaostao je Krizstian Hideg sa Mitsubishi Lancerom EVO VII.

"Bio je vrlo zabavno. Više nego sam čak očekivao. Odličan brzinski ispit s puno atraktivnih zavoja. Jedva čekam na drugu vožnju," rekao je Harrach, koji je od trenutno drugoplasiranog bio brži za 2 sekunde po kilometru brzinskog ispita. "Dobro, ja sam pokazao skoro sve što znam, ostali će kasnije voziti brže," nadodao je odlični Austrijanac.

Čibej nije bio baš zadovoljan svojom vožnjom. "Gume su mi pružale preveliki otpor i zato sam vozio previše sporo. Nadam se da ćemo ići drugi put brže".

Tekst: Gregor Pavšič

REZULTATI:

Autosport.hr