Harrach pobjednik Santa Domenice

Harrach pobjednik Santa Domenice

Beppo Harrach nakon odvoženih pet brzinskih ispita pobijedio je na četvrtom po redu izdanju Rallyja Santa Domenica. Njegova prednost u cilju bila je 3,2 sekunde ispred Ivana Čibeja, najbržeg domaćina.

Zbog izlijevanja Save organizatori su morali ujutro promijeniti brzinski ispit, koji je bio dug samo 2,8 kilometara. Zato su ga natjecatelji i vozili pet, a ne prvotno planirana četiri puta.

Beppo Harrach već je na prvom brzinskom ispitu napravio skoro sve za svoju pobjedu na rallyju. Od Ivana Čibeja bio je brži više od pet sekundi, a tu je prednost uspješno branio sve do samog kraja, dok je gledatelje oduševio s izuzetno atraktivnom vožnjom.

"Došli smo ovdje da napravimo test i da se dobro zabavimo. Na kraju smo još i pobijedili. Bilo je dobro imati takvog protivnika. Zadnji brzinski ispit vozio sam na 100%", rekao je pobjednik Harrach koji je vozio Mitsubishi Lancer EVO IX R4.

Čibej u cilju nije bio razočaran, ali ipak je znao da je pobjedu izgubio već ujutro. "Vozio sam prvi, a Harrach iza mene te je vidio moje tragove kočenja. Poslije tog brzinca nije bilo moguće napravit ništa više. Ali u svakom slučaju sam zadovoljan sa svojom vožnjom", rekao je Čibej.


Tekst: Gregor Pavšič

UKUPNI REZULTATI:
Autosport.hr