Vrijeme je za show, RSSD show
  • Napisao/la 
  • Objavljeno u Rally

Vrijeme je za show, RSSD show

Službena sezona rallya u Hrvatskoj već je odavno završila, nažalost već krajem rujna. Ali ono što svi nestrpljivo čekamo za kraj godine je Rally Show Santa Domenica. 

VRIJEME JE ZA 9. RALLY SHOW SANTA DOMENICA!!!

Tradicionalno rally show započinje RSSD Partyem u petak 23. studenog u velikom šatoru postavljenom na šoderici Savršćak. Prilika je to za upoznati se i zabaviti sa zvijezdama ovogodišnjeg RSSD-a u ležernoj atmosferi. Svi su dobrodošli.

U subotu 24. studenog prijepodne je rezervirano za tehnički pregled i verifikaciju za natjecatelje, a u 14:00 sati počinje službeni trening na jezeru Orešje. Na atraktivnom Shakedownu natjecatelji će isprobati svoje jurilice u realnim uvjetima i pripremiti se za nedjeljnu utrku. Uvertira u natjecanje se ne propušta, prolazi su jednako atraktivni kao i na utrci, a i odlična je to prilika za testiranje odjeće i obuće za nedjeljni show.

Subotnji dio showa nastavlja se u 18:00 sati na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji odabirom startnih pozicija, a u 18:30 obilježit će se službeni početak natjecanja ceremonijalnim startom. Ne sumnjamo da je organizator pripremio mnogobrojna iznenađenja za sve prisutne koji će svojih dolaskom uveličati ceremoniju starta.

U nedjelju 25.studenog od 8:30 sati na startu u Savršćaku očekuju vas ponajbolji vozači iz cijele Europe, točnije njih 90. Natjecatelje i gledatelje čekaju ukupno četiri brzinska ispita s puno atraktivnih pozicija. Počeci brzinskih ispita su u: 8:30, 10:30, 12:30 i 14:30 sati.

Lista prijava je impresivna i broji 106 posada: Lista prijava RSSD

Svakako prije dolaska pogledajte Program za gledatelje RSSD i interaktivne karte RSSD.

Vidimo se!!!
Autosport.hr